Hvordan man passer en bh korrekt

 

Sådan monteres en bh korrekt

1.

Mål båndstørrelsen iført en upolstret bh. Brug målebåndet og mål under din bustline. Sørg for, at båndet er parallelt med jorden. Sørg for, at du udånder hele luften ud af lungerne, før du tager den endelige måling. Du vil have den mindste måling mulig.

2.

Skriv nummeret ned, afrunding til nærmeste hele tal. Hvis målingen er lige, skal du tilføje 4 tommer. Hvis måling er ulige, tilføj 5 tommer.

3.

Stil lige med dine arme ved din side og måle din buste i sin fulde del for at måle din kopstørrelse. Sørg for, at målebåndet er parallelt med jorden. Rund til nærmeste hele tal og skriv dette nummer sammen med båndstørrelsesnummeret.

4.

Træk din båndmåling fra bustmåling til beregning af bh størrelse. Resultatet er brugt med følgende retningslinje: 0 tommer til 1/2 tommer er en AA cup1 / 2 tommer til 1 tommer er en A cup2 tommer er en B cup3 tommer er en C cup4 tommer er en D cup5 tommer er en DD eller E cup6 inches er en DDD eller F cup

Tips og advarsler

  • Eventuelle målinger mere end en D-kop kan være mindre præcise.
  • < li> De fleste lingeri specialbutikker vil professionelt måle til din bh størrelse og denne service er gratis. Er du usikker på om din bh passer korrekt? Før du køber en bh, skal du måle dig selv for at sikre en passende pasform. Brug denne vejledning til at hjælpe dig.