Hvordan man slippe af blodshot Eyes den gammeldags måde

 

1.

Tag et skudglas fra din gamle kollegas glasopsamling. En lang, skinny er bedst, men ethvert skudglas vil gøre. Sørg for at det er rent! Rester af kirsebær vodka er IKKE det bedste for trætte øjne!

2.

Fyld den op halvvejs med koldt vand. Jo koldere jo bedre.

3.

Her er den del, der er vanskelig. Hold det op til dit øje og hæld dit hoved tilbage, indtil vandet sætter sig omkring dit øje. Hold glasset tæt på øjet, ellers får du et ansigt fuld af vand! Hold øje med! Gør dette mindst tre gange på hvert øje, eller indtil rødheden i dine øjne er forsvundet.

4.

Tør dine øjne. Tag Forberedelse H-cremen og gnid lidt på taskerne på dine øjne og på dine øjenlåg. Efter et øjeblik eller så, tag øjet lysere creme og gnide dine øjne og cirklerne under dine øjne med det.

5.

Voila! Du er smuk! Og ingen vil nogensinde kunne fortælle, at du ikke fik nok søvn!

Tips og advarsler

  • Jeg kan godt lide Peter Thomas Roth AHA / KOJIC Under Eye Brightener, men enhver øjencreme-creme vil gøre. Øjebelyseren er ikke rigtig nødvendig, men jeg kan godt lide det, fordi det gør mørke cirkler væk. Peter Thomas Roth er lidt dyrt, men der er billigere versioner, som jeg er sikker på er lige så effektive.
  • Prep H er imidlertid nødvendig og tilgængelig på ethvert hjørne apotek.
  • Så du drak indtil 2 i stedet for 10:00 som du lovede dig selv? Og nu er du nødt til at stå op for arbejde, børnene, ærinder, du ved, LIFE! ... og du kører i fem timers søvn? Du er træt, søster og det vigtigste, der gør det klart for dig Hele verden er blodsprængte øjne, lige? Her er tre minutters måde at slippe af med dem.