Sådan Dreadlock dit eget hår

 

1.

Besøg Dread Head HQ. De har masser af produkter til at hjælpe med at lave og vedligeholde dine dreads, såsom voks, kamme, lås accelerator og shampoo.

2.

Vask dit hår. Ryd håret uden rester, dreads hurtigere. Dread Head Shampoo efterlader ingen ekstra kemikalier eller rester, så denne er den bedste.

3.

Vent, indtil dit hår tørrer.

4. < / p>

Sæt dit hår ved hjælp af gummibånd. Del dit hår i 1 tomme med 1 tomme firkanter for hver frygt. Større dreads, større dele.

5.

Der er flere metoder til at frygte hår. At vælge mellem metoder afhænger for det meste af hvilken type hår du har.

Rett hår, tyndt hår, Caucasion hår og asiatisk hår, frygter bedst med backcombingmetoden.

Nu er det begyndt at frygte. Du vil sandsynligvis starte på bagsiden og arbejde dig fremad, men den del er ikke afgørende.

Backcombing: Brug dread comb'en til at starte backcombing, startende omkring en tomme eller to fra rødderne på din hår. Kam mod roten og gør frygtede knuder. Flyt ned i dit hår og ryg igen om en tommer eller så ad gangen.

Twisting: Brug om en dråbe Dread Wax om størrelsen af ​​et skittle og arbejd det i dit hår, så når du twist der vil ikke være løse hår. Derefter drejes hver sektion mod uret til enderne af dit hår.

7.

Sæt gummibånd i slutningen af ​​frygten.

8. Gentag de sidste trin som et hundrede gange (to hundrede hvis du har et stort hoved eller lav små dreads), indtil hele dit hoved er frygtet.

9.

Vent to eller tre uger før du vasker dit hår og vask det med den resterende fri shampoo. Du skal vaske dit hår en eller to gange om ugen. som crap. Og dit hår lugter.

10.

Gnid lidt skræmt voks på dine dreads efter vask.

11.

p> Palmen ruller hjælper med at holde løse hår på plads.

12.

Gnider fingrene med uret på roten hjælper med at stramme rødder.

Tips og Advarsler

  • Lås accelerator hjælper frygtelige låse strammer hurtigere.
  • Når du er frygtelig, bede nogle venner om at hjælpe, fordi det tager lang tid.
  • Vask dit hår er et must, hvis du vil have dine dreadlocks til at se godt ud.
  • Brug af visse hårplejeprodukter på dit hår kan medføre, at dine dreads bliver mugne, fordi dit hår ikke kan frigøre rester som normalt.
  • Når du er færdig med din kølige frisure, skal du ikke lytte til de mennesker, der siger, at du skal afskære dit hår for at få dem ud. Det er ikke sandt. Ved at blæse dit hår i balsam og kæmme dreads ud vil det gøre tricket, men det tager endnu længere tid end at sætte dreads ind.
  • Dreadlocks er en fantastisk frisure. Selvom myter kan gøre dig tvivlsom, kan du frygte og vedligeholde dit hår, så det ser bedst ud.