Sådan Find Billige Brugte Lab Coats

 

1.

Vet, hvilken størrelse du har brug for, og beslut om, om dette er et engangskøb eller noget, du gerne vil købe i bulk.

2.

Start din søgning ved at se i telefonbogen under ensartede forsyningsforretninger. Ring til butikken og find ud af, om de sælger brugte labcoats.

3.

Tjek en medicinsk kollegieforretning. Disse butikker køber ofte lab coat i bulk, og du kan muligvis købe en til en dybt diskonteret pris.

4.

Søg online. Hvis du ikke kan finde brugt labcoats på lokale butikker, skal du komme på din computer og kontrollere eBay eller andre online-auktionssites. Du kan ikke hente en frakke samme dag som du køber den, men du vil kunne finde et bredt udvalg af billige, brugte labcoats, der passer til dine behov.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du ved, hvilken størrelse labjakke du har brug for, og spørg på telefonen, hvis denne størrelse er tilgængelig, før du går ud for at købe frakken.
  • Uanset om du har brug for en lab coat til et skoleprojekt eller til en Halloween kostume, er den bedste vej at gå på at købe en billig, brugt lab coat. Lab coat er relativt let at finde på forskellige steder; Men du har brug for lidt tid og tålmodighed til at spore en ned.