Sådan Køb Designer Stuff for Less

 

1.

Køb salget. Selv de mest pricy butikker skal flytte varer. Shop når butikker forsøger at gøre plads til næste sæson, og du vil sandsynligvis få fat i en hel del. Shopping analytikere har fastslået, at weekenden omkring præsidentens dag er, når alle butikker har de bedste tilbud; dog sæsonbestemt salg sker hele året rundt.

2.

Planlæg en shoppingtur til dine nærmeste stormagasiner. Designerbutikker som Kenneth Cole og Louis Vuitton er ikke tilgængelige i hver by. Men de fleste store byer har Dillard's eller Macy's s. Disse butikker gør designelementer tilgængelige for alle, og de oplader nogle gange mindre end du ville betale på designerens egen butik.

Find designerens outletbutiksteder. De er ikke altid lette at finde, men designermærker som Coach, Ralph Lauren, GAP og Calvin Klein har afsætningsforretninger til genstande, der ikke sælger, når de var i forretningerne. Nogle gange har disse varer en lille defekt, som de fleste mennesker aldrig engang ville se. Outlet-butikker tilbyder designerartikler til en brøkdel af prisen du ville betale i indkøbscenteret.

4.

Hent rabatbutikkerne, der bærer designerartikler. Butikker som TJ Maxx, Marshalls og Gordman s modtager varer fra designere, da de ikke sælger i butikken. Når disse varer rammer hylderne i disse rabatbutikker, betaler du betydeligt mindre.

5.

Besøg brugte butikker. xpect at grave gennem stativene for at finde den ene perle, men designerartikler er tilgængelige hos nogle brugte butikker. Se efter brugte butikker med en streng politik om junk tøj for at finde de bedste tilbud, der stadig er god kvalitet.

Gennemse garage salg i ritzy kvarterer. Nogle gange har de designerartikler, der er tilgængelige i disse garageforretninger, stadig de originale tags på dem. Når du handler i eksklusive kvarterer, øger du i høj grad dine odds for at finde designvarer til salgspriser.

Designerartikler har et godt udseende, stil og kvalitet, men de kan bære et urimeligt prismærke. Bare fordi du ikke kan rådgive designer ting betyder ikke, at du skal gå uden. Hold op med dine venner, og find designerartikler til en brøkdel af prisen.