Sådan Latch Hook Dreadlocks

 

1.

Saml dreads ind i en høj ponyhale. Hvis håret er kort, fej håret opad mod kronen og klip det på plads.

2.

Slip en frygt i nakken, begyndende med den yderste frygt

3.

Drej eventuelle løse hår omkring den nye vækst ved foden.

4.

Tryk låsekrogen igennem den nye vækst og træk enden af ​​frygten gennem låsekroppen.

5.

Træk låsekrogen gennem den nye vækst, og træk slutningen af

Brug låsekrogen eller fingrene, og fortsæt med at trække frygten gennem hullet, indtil den er helt igennem og udvidet.

p> 7.

Gentag på samme frygt, indtil den er tæt nok, så du ikke længere kan sætte låsehaken i. Dette kan kun tage et pass eller flere afhængigt af længden af ​​den nye vækst.

8.

Skift låsekrogens vinkel for at skabe et nyt hul på hvert pas.

9.

Fortsæt proceduren med resten af ​​hovedet og bevæg sidelæns række for række, indtil al den nye vækst er strammet.

Tips og Advarsler

  • Det er muligt at starte hvor som helst på hovedet, især da nogle dreads kan have mere vækst end andre. Men at lægge håret op og arbejde systematisk sikrer, at ingen dreads overses. Og fordi ryggen ofte er den sværeste at nå, begynder den først ud af vejen. Dråber kan låses våde eller tørre. Vådlåsning gør det muligt for håret at 'sætte' bedre, men håret er også længere og mere elastisk når det er vådt Hvis det er vådt låsende, pas på, at du ikke vælter for meget, fordi håret bliver endnu strammere, når det tørrer.
  • Når du sætter låskrogen, skal du sørge for at skabe et nyt hul med hvert pas. gennem samme område forårsager en åbning, der skaber en vinduesrude effekt, der kan svække frygten. Må ikke overstramme, da dette kan beskadige eller stresse hovedbunden og forårsage hårtab. Håret skal være stramt nok til at låse, men ikke så tæt, at bevægelsen af ​​dreads forårsager smerte.
  • Med dreadlocks, når håret vokser ud, er den nye vækst ulåst. Over tid kan den nye vækst låse alene, men det kan gøre det så uafhængigt af de enkelte dreads, der skaber et fladt, matet rod. For at holde dreads nydelige er det nødvendigt at indarbejde den nye vækst og løs hår i dreads.Noen metoder, som twisting, er tidskrævende og kræver styling produkter, der kan opbygge og efterlade rester på låse. Latch- hooking er en populær måde at indarbejde den nye vækst i låsene på, fordi den ikke kræver noget dulkningsprodukt og forbliver på plads, selv efter mange vaskninger. Latch-hooking tager en vis øvelse for at mestre, men det vil reducere vedligeholdelsestiden betydeligt og holde dreads ser neater, længere.