Sådan Latch Hook en hårvæv

 

1.

Vask dit hår højst en dag før du lægger i din væv. Lidt beskidt hår virker bedst for en væv.

2.

Har en ven lægge dit hår i cornrows. Du kan enten gøre dette i lige vandrette linjer eller med koncentriske cirkler. Slip dine cornrows og binde dine ender.

3.

Få din ven til at skubbe din låsekrog igennem fra den cornrow du skabte.

4.

Sæt dit løse hår i små sektioner, fold tråden halvt og læg en sektion på låsekrogen. Hvis dit vævehår kommer i et spor eller syet sammen, skal du afskære den syede kant.

5.

Lås din låsekrog og træk halvdelen af ​​strengen gennem cornrowen. < /p>

6.

Tag dine to tråde og binde dem i en knude for at holde din vævestreng på plads. Nogle metoder kan også bruge lim, men det kan blive rodet.

7.

Gør dette til hele dit hoved og arbejder over fletningerne eller i en koncentrisk cirkel afhængigt af hvordan du flettet dem i trin 2.

Tips og advarsler

  • Når du køber hår, skal du prøve at købe 100 procent menneskehår, hvis det overhovedet er muligt. Syntetisk hår vil ikke holde så godt eller ligne så godt som menneskehår. Se Ressourcerne for nogle få leverandører.
  • Ved hjælp af en latch krog at sætte i en væve giver du mulighed for at bruge løst hår til en væv. Det er en alternativ metode til at sy i et spor væv og giver dig mulighed for at have et smukt hoved af langt hår. At lægge i en væve med en låsekrog er meget ens i teknik til at skabe et latch krokække. Sørg for at have en ven på hånden for at hjælpe dig.