Sådan Massage ryggen og halsen

 

1.

Det første skridt i at give en god nakke- og rygmassage er at sikre din klient er komfortabel. Lad dem ligge liggende nedad på en seng eller sidde i en massage stol. Hold belysningen i rummet mørk og få blød musik til at spille - vandlyd er en favorit. Brug en tyk lotion som et smør eller en dejlig olie, der ikke fordampes hurtigt. Før du rører din klient, skal du sørge for, at dine hænder ikke er kolde. Kalde hænder på varm hud, der ønsker at slappe af er som det uventede strejf af is på din hud - chokerende og ubehageligt! Hæld heller ikke lotion eller olie direkte på klientens hud - det er også irriterende. Gnid det i dine hænder for at varme det op, og påfør derefter lotionen eller olien i huden med din berøring.

p> 2.

Mange mennesker lider af kronisk nakke og rygsmerter. Når du gnider andres hals og ryg, skal du sørge for at din berøring er fast, men alligevel blid. Det er vigtigt at holde to ting i tankerne, når du masserer en nakke og ryg ... ikke fokusere på gnidning, hvor der er lidt muskler men mange åre (som siden af ​​nakken), fordi det er ubehageligt og sørg for du masserer musklerne og ikke knoglerne.

Lad dine fingre knæde musklerne, der understøtter nakke og bevæge sig op i nakken i hårlinjen. Hvis du kan tilføje lidt af en hovedmassage med din nakkemassage, det er bedst, du kan nemt føle, hvor rygsøjlen er placeret med dine fingre. Du må ikke gnide direkte på ryggen, det er ubehageligt. Kør fingrene op og ned langs rygsøjlens sider langs musklen som holder nakken op. Alternativt løber du fingrene op og ned i nakken og over musklerne fra halsen til skuldrene.

3.

Massere en ryg er som at have en lærred ud for dig og en pensel i den ene hånd og male i den anden. Med andre ord er der frihed til at massere en ryg og den teknik, du kan bruge. Det grundlæggende princip at huske om massering af et så stort område af kroppen er at holde kontakten konstant og ikke gnide over knoglerne. Lad dine fingre mærke konturerne mellem musklerne mellem ribbenene, under scapulaen og langs rygsøjlen. Masser med tommelfingrene i et cirkulært mønster, brug din knytnæve på under- og øvre ryg og drej det som om du åbner en krukke og endelig karate hugge kødigere dele af ryggen som nederste ryg og sider, og pas på at undgå karat hugger knoglerne.

Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med at give en god massage! Held og lykke til dig!

Der er intet som at lægge sig tilbage, lukke øjnene, lytte til blød musik, lugte en dejlig duft og føle varme olierede hænder gnide din nakke og ryg og lindre stress. Der har været gange, jeg har nået et sådant komfortniveau under en massage, at jeg er vågen og alligevel snorker. Det er komfort!

Mange mennesker holder deres stress i deres nakke og ryg. De sidder i timevis på en computer uden at strække og lukke op med smerter og smerter i ryggen og en knuset hals. Denne artikel vil vise dig grundlæggende teknikker til at give en god nakke- og rygmassage.