Sådan appliceres falske / falske øjenvipper

 

1.

Køb et par falske øjenvipper og klæbemiddel. Din nærmeste skønhed forsyning butik, lokale farmaceutiske butik, købmænd selv mål og walmart sælger dem. Prisklassen er fra 0,99 til 10,00. Jeg har brugt billige til dyre Mac'er og fundet Ardell vipper for at vare længst, og det falder ikke. Jeg har endda brugt dem ridning rutschebaner! De er normalt 2.97-3.99. Lejlighedsvis kommer en lille pakke med klæbemiddel sammen med det, hvis ikke køb lim. Jeg anbefaler Ardell Lash Grip Eyelash Adhesive, som er 2.00+. De kommer ind i klare og sort, jeg foretrækker klart.

Klip lashendene. Sæt oven på dine øjenvipper og se om nogen ender smider dine øjne. Jeg kan ikke lide endene, der popper ydersiden eller de indvendige hjørner af mine øjne.

3.

Bøj viskerne, så det bliver lettere at anvende på dine vipper. Hvis det er lige, falder det lettere. Jeg plejer bare at pakke den omkring en af ​​mine fingre, så den er meget buet.

4.

Sæt lim på klæbemiddelets lashbånd. Sørg for at hver del er dækket. Pas på at sætte lidt mere på enderne, da hvis det ikke har nok lim, vil enderne skrulle væk. Dette forhindrer det.

5.

Placer øjenvipperne lige på toppen af ​​dine vipper. Sørg for at det rent faktisk berører dine låg. Kontrollér, om der er lim, der laver bunden af ​​lashen til toppen, før limen tørrer.

6.

Gør den anden øje.

7.

Jeg bruger normalt mascara, før jeg krøllede vippene, fordi det gør falsk og de rigtige vipper blander godt sammen.

8. < / p>

Krølvisker. Pas på ikke at presse for hårdt, fordi de falske vipper curl virkelig let. Så tryk forsigtigt. Nu har du smukke vipper!

* Du kan genbruge dine vipper. gem dem i et tørt rent område eller i den beholder de kom ind. Kast dem væk, når de får raggedy udseende.

Tips og advarsler

  • Venligst trin tilbage og kig på dine øjenvipper, sørg for at det er symmetrisk. Du vil ikke tro, hvor mange piger jeg har med skæve øjenvipper, og det kunne have Jeg er alle blevet forhindret, hvis de bare gjorde en dobbelt check, efter at de gik ud af døren.
  • Du kan genbruge vippene.
  • Er du ligesom mig og ikke født med frodige lange vipper? Du kan se stjerner på tv og på print, der sporter disse lækre vipper og gætte, hvad de er falske! Selv mascara reklamer har brug for hjælp fra falske øjenvipper. Det er så nemt, at du kan bære det hver dag eller ved særlige lejligheder. Og jeg vil vise dig, hvor nemt det er.