Sådan appliceres øjenskygge for natten ud (smokey øjne)

 

1.

Påfør basisprimeren over dine øjne låg samt din øvre linie. Denne brønd hjælper din øjenskygge til at vare længere og brænde farvepigmentet i din øjenskygge.

2.

Så vil du anvende den lilla øjenskygge som halvvejs ind i din øvre og nedre øjenlåg forlader det ydre hjørne. Påfør den sorte øjenskygge i det ydre hjørne af øvre øjenlåg, der blander det i krøllen, dette vil give dig den todimensionale effekt af begge øjeskygger. Tag din highlighter-øjenskygge (rispapir) og læg den på din pandehinde, der blander den nedad og ind i den indre del af dine øjne.

3.

Du vil nu tage din eyeliner og lav en linje på tværs fra dit indre øje til den ydre del. Det samme gøres for den nedre øjenlinie. Brug din smodge børste du ønsker at smodge i eyeliner, gentag de samme trin for den nedre øjenlinie. Så kommer sidst men ikke lejekontrakten sort MASCARA (noget mærke, der virker for dig, er fint). Tag dine vipper til himlen, der går på tværs af vejen for at åbne disse øjne.

Tips og advarsler

  • Pas på, når du smutter dig, du ikke vil kaste dig selv i øjet.
  • Hvis øjnene virker for mørke efter anvendelse af lilla og sorte øjenskygge, brug en lille smule highlighter lige ind i øjets låg for at reducere den mørke effekt.
  • Smokey lilla øjne til en aften i byen.