Sådan behandles kløende hovedbund

 

1.

Før du shampoo, massage ekstra jomfru olivenolie i din hovedbund. Lad det sive i i 30 minutter eller mere. Olivenolie er helbredende og vil fugtgøre. Aloe Vera gel er også fantastisk at arbejde i din hovedbund omkring fem minutter før du shampoo.

2. Brug en mild shampoo, såsom baby shampoo, og tilsæt en dråbe te Træolie til hver ounce af shampoo. Massage forsigtigt i hovedbunden. En anden god shampoo på egen hånd er T-Gel shampoo, som indeholder kul tjære og er meget stærkere.

3.

Skyl håret med en blanding af en 1/4 kop æblecider eddike og 1 quart vand En naturlig balsam med æteriske olier af jojoba og kamille kan bruges. Sørg for at balsammen du bruger, er mild.

p> Spis en kost bestående af 50 til 75 procent rå fødevarer. Drik rigeligt med vand 8 til 10 glas om dagen. Tag et godt multivitamin og mineraltilskud. Også meget vigtigt er en god kilde til essentielle fedtsyrer som f.eks. hørfrøolie, primroseolie eller laksolie.

Tips og advarsler

  • Prøv ikke at blæse dit hår tørre. .
  • Vælg ikke eller ridse hovedbunden. Dette kan gøre kløen værre.
  • En kløende hovedbund kan være en indikation af et par forskellige ting. Du kan have en tør hovedbund, eller noget kan mangle i din kost. Eller du kan have skæl. Uanset hvad det måtte være, bør følgende tips hjælpe!