Sådan blandes L 'oreal Hårfarve

 

1.

Køb de nødvendige produkter baseret på de hårfarveresultater, du gerne vil opnå. For at blande over-the-counter L 'oreal produkter, køb et kit, der indeholder både farve og udvikler. Når du blander professionelle L' oreal hårfarveprodukter, er det nødvendigt at købe udvikleren, hårfarve, flaske og handsker separat. L 'oreal hårfarve produkt kommer i både creme og væske konsistenser.

2.

Sæt plastikhandsker på for at beskytte dine hænder mod farvestoffet og udvikleren. kit, punkteres toppen af ​​farverøret, der følger med den spidsede del af farverørhætten. Klem hele røret ind i flasken, der indeholder udvikleren. Hvis du bruger det professionelle L 'oreal væske hårfarveprodukt, hæld hele flasken

3.

Luk blækpatronflasken og blæk forsigtigt flasken op og ned eller skak let, indtil blandingen har en konsistent tekstur uden farvevarianter. Sørg for at holde fingeren over spidsen for at undgå farvespild.

4.

Bland L 'oreal professionel creme hårfarvning ved at sætte et hul i farvningsrøret ved hjælp af den spidse spids , og bland derefter med en farve skål og børste. Krymp den ønskede mængde farve i en hårfarve skål og tilsæt en tilsvarende mængde udvikler til blandingen. Rør det resulterende produkt med en tint / farve applikator børste, indtil blandingen har en glat og cremet konsistens

5. Tag vandrette 1/4 tommer sektioner, der starter ved halsens nakke (til både flaske eller børsteapplikation) og læg farve til rødder, indtil de er helt Tæppet i 25 til 30 minutter. Kør gennem enderne fra et til fem minutter for at opdatere farven. Til helhovedet ansøgning gælder først enderne. Start ved halsen og begynd ca. en tomme fra rødderne indtil hele hovedet er færdigt, så gå tilbage igennem og lav rødderne igen ved at begynde på nakken. Lad være i 25 til 30 minutter for at komplere te dækning.

Tips og advarsler

  • Lav en patch test på indersiden af ​​albuen ved at blande en lille mængde farve og anvende en prik til inde i albuen. Overvåg webstedet i 24 timer for en allergisk reaktion, som kan omfatte ekstrem rødme, knogler eller udslæt.
  • Pas på, at du ikke får nogen farve i dine øjne, da det kan medføre blindhed.
  • L 'oreal hårfarve er både et professionelt og over-the-counter hårfarve produkt. Over-the-counter produktet er en farvet blanding, der følger med et sæt instruktioner til blanding og anvendelse. Et professionelt farveprodukt sælges i skønhed forsyning butikker, og bør kun være tilgængelig for licenserede kosmetologer og skønhedssalse ejere.