Sådan bruges druesadeolie til at genoprette hår

 

1.

Mål 4 ss. af druemusolie i en sandwich-størrelse plast lynlås-lås taske. Hvis du ønsker det, kan du dufte den lugtfri druesaadeolie med en dråbe æterisk olie efter eget valg. Du skal bare smide den æteriske olie i posen af ​​druemusolie, og svejs i nogle sekunder.

2.

Sæt en stikket i sinken og fyld med varmt vand fra vandet. Placer den sikkert lukkede lynlåspose med duftende frøolie i varmt vand i 2 til 3 minutter.

3.

Shampoo dit hår. Vask dit hår grundigt ved hjælp af en forsigtig klarende shampoo. Efter skylning af shampoo, tørt håndklæde tørre dit hår.

4.

Saml dit hår i bunden af ​​din hals, som om du laver en hestehale. I bunden af ​​din hals skal du køre den varme druesadeolie gennem dit hår og være særlig opmærksom på de ender, hvor håret har størst fugtighed. Når enderne af dit hår er grundigt mættet, skal du bruge det uanset, hvor druesaftenolie er tilbage på dine hænder for at løbe gennem hårets rødder og massere ind i din hovedbund. Lad olivenolie i håret stå i mellem 15 og 20 minutter.

Skyl Grapefrøolie fra dit hår, der bruger varmt vand. Kør så koldt vand over dit hår for at opnå skinnende smukke låse.

Tips og advarsler

  • Gentag den varme oliebehandling hvert par uger eller efter behov for at få det bedste resultat.
  • Sørg for at kontrollere temperaturen på druemusolie før påføring for at sikre, at det ikke er for varmt.
  • Drueolie er en let, farveløs og lugtfri olie, der har en række anvendelser. Det kan tages som en sundhedstonic, der bruges som madolie eller bruges til at fugtige huden og håret. Fordi den er lettere end mange andre olier, såsom olivenolie, absorberer den i huden og håret meget hurtigere og uden at veje håret ned. Her er en hurtig og nem druemosts varm oliebehandling, der helt sikkert giver dit hår fugtet, smukt og luksuriøst.