Sådan bruges keramiske hot rollers

 

1.

Vask og beting håret som normalt. Håndklæde tørt hår for at fjerne overskydende fugt. Hår skal være omkring 50 procent tørt. Placer de keramiske varmvalser, der skal opvarmes.

2.

Påfør en håndfuld mousse på dit bløde hår, og kam gennem til at belægge hver streng. Sæt håret af med hårklip for at gøre det nemmere at style.

3.

Tag en tomme hårstreng og forsigtigt vind den rundt om den keramiske varme rulle. Start afviklingen fra spidserne af dit hår og bevæge sig mod rødderne. Fastgør den varme rulle med grebene, den fulgte med. For ekstra support, sikres med bobby pins. Fortsæt, indtil alt dit hår er rullet op med de keramiske hot rollers.

4.

Lad de varme ruller i dit hår, indtil de er afkølet. For løstere bølger skal du fjerne de keramiske varmvalser, før de er afkølet helt.

5. Brug fingrene til at kæme krøllerne. Påfør et lag hårspray for at holde krøllerne intakte.

Tips og advarsler

Dette vil ødelægge krøllerne. Keramiske hot rollers kan give dig smukke, slanke bølger og krøller med minimal skade på dit hår. Keramiske hot rollers er generelt meget mere tilgivende for skrøbelige hårstrenge end metalliske varmvalser, som brænder og svækker hårakslen. I modsætning til metal giver keramik jævn varmefordeling gennem rullen for at forhindre, at et område bliver for varmt. Keramiske hot rollers fjerner også frizz, hvilket gør krøller skinnende.