Sådan finder du den Oliekontrolende Hudplejehemmelighed

 

1.

Først skal du kontrollere, at dine makeup- og hudplejeprodukter er alle lavet til fedtet hud. Dobbeltkig efter oliefri, fordi jeg en gang på en kosmetisk tæller fik pulver til kombination i stedet for fedtet hud.

Ikke bekymre dig om, at der ikke er noget i Magnesia Milk det er skadeligt for huden. Magnesia Hydroxid er den vigtigste ingrediens i Milk of Magnesia, og det absorberer faktisk olie på dit ansigt.

3.

Køb Philips 'mærke af Milk of Magnesia, den har 500 mg Magnesia Hydroxide Der er også en stor flaske uden navn mærke i dollar butikken med 400mg, der matrer mit ansigt. Mit ansigt bruges til at blive olieagtig 20 minutter efter påføring af makeup.

p> Vask hænderne grundigt og læg denne oliekontrollerende primer over din solcreme, efter at have ventet omkring 20 minutter for at din solcreme skal tørre. Ryst flasken og hæld Mælken Magnesia i den kop, den følger med, og dyb let fingerspidserne ind i hvid væske For at holde din flaskeforurening fri kaste væk væske i koppen, hæld ikke væsken, som du rørte med fingrene tilbage i flasken. Nøglen til at bruge Milk of Magnesia bruger en meget lille mængde.

5.

Brug 1 eller 2 dråber og let klapp det hele over dit ansigt. Anvend kun nok, så at du ansigt næppe føler sig fugtig. få hvide striber, så ved du, at du brugte for meget.

6.

Lad dit ansigt tørre et øjeblik og derefter anvende din makeup. Brug olieblottende ark om nødvendigt inden for få timer. For at spare penge kan du også bruge disse toiletsædebetræk i badeværelset, de er af samme type materiale som olieblottarkene. Hvem ved, at der var så mange oliebekæmpende hudplejehemmeligheder på badeværelset!!

Tips og advarsler

  • Hæld mælken fra Magnesia ud af den blå flaske
  • Nyd et skinnefrit ansigt!
  • Sørg for, at du finder den originale Philips-version, ikke en smagsprøve .
  • Brug ikke for meget.
  • Det er svært at holde skinnet i skak, når du har olieagtig hud. Der er et ton facial makeup primere og olie kontrollerende lotion og serums derude, men fungerer de? Ikke mange, og du ender med at spilde så mange penge på at prøve forskellige, der håber på det matte mirakel. Nå, der er en billig oliekontrol hemmelighed, der sandsynligvis er på dit badeværelse lige nu. Melk af Magnesia. Ja, det er rigtigt, det afførende middel er faktisk det bedste madrende oliebekæmpende hudplejeprodukt! Hold glansfri med nedenstående tips.