Sådan finder du dine perfekte jeans

 

1.

Besøg mere end en butik. Forskellige butikker vil bære forskellige mærker og forskellige stilarter. Tag en god ven med dig, der kan give dig ærlige meninger om de jeans du forsøger.

2.

Tag så mange par jeans ind i omklædningsrummet som butikken tillader. Hvis du prøver et par, der ser godt ud, men har den forkerte størrelse, kan du bede din ven om at få den rigtige størrelse til dig.

3.

Kontroller huller i ryggen når du prøver på dine jeans. Sid dig ned og squat som om du plukket noget op. Spørg din ven, hvis de kan se dit undertøj. Hvis de kan, så er jeans ikke den rigtige fit for dig. Desuden sæt dig ned for at se om bunden kommer op. Dette sker nogle gange, når du krydser dine ben. Hvis jeans trækker op og viser dine sokker, når du sidde ned, de er heller ikke den rigtige pasform.

4.

Evaluer pasformen af ​​jeans. Gå rundt og sæt dig ned for at se, hvordan de føler sig i skridtområdet. Hvis de er for stramme, ville du være ubehagelig iført dem hele dagen lang. Det perfekte par jeans skal føles tæt, men ikke for stramt eller sammenstridende.

5.

Ask din ven, hvad de synes om hvert par jeans, du forsøger. Når nogen andre kan få et godt billede af dig fra alle vinkler, kan de få øje på problemområder, som du måske savner ved at kigge i spejlet.

Tips og advarsler

  • Husk at beholde alle dine kvitteringer, hvis du bestemmer dig for, at du ikke kan lide jeans senere.
  • Mange mennesker hader at shoppe efter jeans, fordi det er så svært at finde det perfekte par. Med så mange forskellige nedskæringer og stilarter på markedet er der et perfekt par derude for alle, men det kan være svært at finde. er ting, som både mænd og kvinder skal kigge efter, når de leder efter nye jeans.