Sådan finder du ophørt parfume

 

1.

Prøv EBay. Dette er et godt sted at finde forældet, ophørt og vintage noget. Med eBay har du også den fordel at finde en hel del, da det sandsynligvis er mere end en person, der sælger din parfume, og de konkurrerer mod hinanden for dit salg.

2.

Se Parfume Station online. Du kan søge efter ophørte dufte efter køn, alder og navn.

3.

Prøv Fragrance.net. På højre side af hjemmeside, der er en sidebjælke. Rul ned nede i bunden og klik på 'svært at finde dufte'. De kan måske bare have din yndlings parfume.

4.

Opdag tante Judy s Attic. De har et stort lager af ophørte parfume. Fra high-end og sjældne dufte til hverdag slid.

Søg efter din parfume hos Perfume.com. De har en stor fortegnelse over parfume, ophørt eller ej, og de har hele tiden salg og tilbyder dybe rabatter på mange dufte.

6.

Check med Perfumegiftset.net. Dette er et budsted, hvor du kan byde på og købe ikke kun parfume-gavesæt, men også private parfumer. p>

7.

Spørg ved overkommelige dufte. Hvis de ikke har parfume du søger efter, har de en kontaktside, hvor de tilbyder at finde din parfume. svar på forespørgsler meget hurtigt.

Tips og advarsler

  • Kontakt producenten. Sommetider kan duften af ​​skaberen lede dig til steder, hvor du stadig kan find din parfume.
  • Du fandt din yndlings parfume. Du har brugt det i mange år. Det er din signatur duft. Desværre har du lige fundet ud af, at den er ophørt. Hvis du ikke lagde op, lad være med at gå. Der er steder, hvor du kan finde og købe din ophørt parfume.