Sådan finder du stilfulde tøj i London

 

1.

Gå til Camden Town. Camden Town er beliggende i det nordlige London, og er en af ​​de mest trendy og mest fashion-forward sektioner i byen og resten af ​​Storbritannien for den sags skyld. Fuld af åbne markeder og hip, spændende butikker, er dette stedet at være, hvis du vil finde billig og innovativ mode.

2.

Tag en tur på Portobello Road . Tag Hammersmith og City Underground line og stå af ved Ladbroke Grove, som fører dig til Londons berømte og høje Portobello Road. Portobello Road, der ligner Camden, er fuld af lyse, friluftsmarkeder og fantastiske, unikke butikker. Ligesom Camden er Portobello Road et godt sted at finde couture til gode priser.

3.

Stop ved High Street Kensington. High Street Kensington er en af ​​Londons travleste og mest travle shoppingområde. Gaden har alt fra Top Shop til Monsoon og alle andre populære modekæder imellem. High Street priserne er rimelige, og mode er fremragende. Lav High Street Kensington til en af ​​dine første stop, når du leder efter kvalitetsstil i London.

4.

Besøg Oxford Street. Oxford Street (og omkringliggende områder som Bond Street) er fyldt med fantastiske butikker. Det har alt fra Selfridges til Liberty Department Store til Muji og mere; Oxford Street er et shoppers paradis. Pas på den hektiske hverdagsmængde - dette område er populært af en grund.

Tips og advarsler

  • London har utallige indkøbscentre og kvarterer. Spørg rundt og udforske - du ved aldrig, hvilke fantastiske butikker du måske finder.
  • London kan være sindssygt dyrt, især når det kommer til tøjbutikker. li> London, sammen med New York City, Paris, Tokyo, Los Angeles og Milano, er en af ​​verdens førende modebyer. Det er ikke svært at finde stilfulde og banebrydende tøj, uanset om dit budget er shoestring eller uendeligt. Her er et par steder at gå for at finde nogle af de bedste og mest elegante tøj i hele London.