Sådan handler du som en Chav

 

Sådan handler du som en Chav!

1.

Brug sliddragter! Et typisk eksempel på chav-dragt er sportsdragter, ofte ved mærker som Juicy Couture. Sporfarvet er måske det vigtigste element i en ordentlig chav outfit.

2.

Pseudo-designer varer. Chavs ses ofte sportsligt falske 'bling' smykker og bærer falske Louis Vuitton, Gucci, Prada og Coach tasker. At klæde sig som en chav er at klæde sig på en prangende måde, så jo mere 'bling' og tilbehør, jo bedre!

3.

Lyt til rap, hip hop og R u0026 amp ; B. Den typiske chav-musik er hip hop (høj og blaring), og de kan ofte lide at klæde sig som deres yndlings hip hop stjerner for at perfektionere dette udseende.

4.

Start kampe med folk på offentlige steder! Chavs er kendt for at forårsage forstyrrelser på offentlige steder. Normalt er deres ofre tilfældige. Chikanere ældre kvinder i parker ved at overdrive dem, blive fuld i den lokale park midt om dagen og forsøge at narre uskyldige mennesker til at købe alkohol til dem - det er alle negative stereotype chav-opførelser!

5 .

Bær altid en boomkasse med dig. Som tidligere nævnt elsker chavs at lytte til hip hop musik. Som et resultat af det, kan de lide at få alle andre til at høre den musik. En chav ses ofte med en boomkasse ved hans eller hendes øre med volumen op på fuld blast. Denne form for sprængningsadfærd i boomkassen sker ofte på offentlige steder som busser eller tog.

Tips og advarsler

  • Emulerende chavadfærd kan ofte have negative konsekvenser - såsom bøder eller endda fængsel tid! Vær advaret.
  • Kalding til en 'chav' anbefales ikke. De vil højst sandsynligt ikke tage det som et kompliment!
  • Der er den stereotype, som chavs alle lever i 'rådhus', som er statshus. Det er ikke sandt, en chav kan bo hvor som helst, og det er ikke en god ide at antage, at folk, der bor i rådhus, vil opføre sig som chavs, som det bestemt ikke gør.
  • 'Chav' er et britisk akronym, der beskriver en type person. Det står for 'rådhus og vold.' Selvom det er et stereotypisk udtryk, er det en, der har haft øget popularitet i Storbritannien i de sidste tre eller så år. Her er nogle måder at efterligne populære 'chav' stil adfærd (begrebet bruges normalt ikke i et gunstigt lys).