Sådan kjole som Molly Sims

 

1.

Hold det enkelt. Molly Sims ses ofte rent og fejlfrit i simple hvide og offwhite kjoler. Hendes lange ben ser godt ud i knælængder og blødt bomuldsstof. Tilslut med lette vedligeholdelses smykker som armbånds armbånd og flade sandaler.

2.

Fremhæv en lang og magert ramme med en maxi kjole. Molly Sims ses med en lang sommerkjole med enkle smykker. Maxi kjoler ser godt ud med et mønster, men hold mønsteret i forhold til størrelsen af ​​din ramme. Hvis du er meget kort, find en maxi kjole med en solid farve.

3.

Gør dit hår i en simpel stil. Molly ser altid ubesværet elegant ud med en simpel frisør, som regel en variation på en løs hestehale. Når hun ikke er i en hestehale, er hendes hår langt og lige og falder naturligt omkring hendes skuldre.

4.

Vis killerben som Molly s. Hun har mini kjoler og knæ -længde nederdele til at smette sine lange lemmer. Lad benene se endnu slankere ud og længere ved at bære sko med spidse tæer i toner, der ligner din hudtone.

5.

Brug tøj med meget feminin detalje. Molly kan lide bluser og kjoler med ballonmuffer, flæser ned foran eller på halsen og blonde. Hendes feminine valg er altid elegant og klassisk.

6.

Egne mange solgte farver. Molly ses sommetider iført mønstre, men ofte bærer hun blokke af farve. Hun har påklædning og dragter i basissvart og grå til at se konservativ. Hun har også en fed farve parret med svarte bukser eller et nederdel til et premier- eller tv-udseende.

Kjole som den sexede Molly Sims, tidligere supermodel blev skuespillerinde i tv-showet Las Vegas. Hendes sexede men feminine pige-næste dør look er drømmen om mange mænd. Hun lader sin naturlige skønhed skinne igennem med enkle linjer og klassisk femininitet. Hendes skønhed og stil er ubesværet, fordi hun bærer tøjet med tillid.