Sådan køber du nye sommer tøj

 

1.

Start med at gå gennem din eksisterende sommer garderobe. Er der nogen ting, der er falmet, pilled eller som er krympet? Disse genstande skal udskiftes. Lav en liste over, hvad du har brug for, som hvide bluser, sorte shorts eller et godt udskrevet nederdel til arbejde. Dette vil give dig en detaljeret plan for, hvornår du handler.

2.

Køb grundlæggende først. Se efter neutrale stykker i enkle stykker for at danne grundlaget for din sommer garderobe. Varer som sort eller marineblå tank tops, hvide korte ærmer, khaki shorts og jean nederdele kan bæres sammen eller parres med lysere farver og udskrifter. Hvis du finder gode tæpper eller tees, køb mere end en af ​​hver, selv i samme farve. Medmindre du vasker hver dag, vil nogle af dine grundlæggende ting være i vasken, når du vil bære dem, så det er godt at have fordoblinger.

3.

Købsalg for sjove og trendy stykker. Sommersæsonen er ikke så længe, ​​og trendy stilarter kan fordampe til tiden næste sommer ruller rundt. Du må ikke bruge mange penge på stykker, du kan kun få et par måneders slid.

4.

Invester i nogle kvalitetsstykker. Sommerfashions er notorisk spinkle i stof og design, de bliver ofte gjort til engangsbrug. Toppe falmer og piller, nederdele mister deres form, og shorts krympes, indtil de er for stramme at bære. Hvis du ikke vil udskifte hele din garderobe hver sommer, skal du investere i nogle kvalitetsstykker, der varer mere end en sæson. En lille sort kjole eller en smuk knælangsblomsterkjole vil aldrig gå ud af stil, så brug lidt mere for at få stykker, som du kan holde fast på.

5.

Køb komplette tøj. Lyse farver og smukke blomster kan være fristende, når du kigger på stativerne. Det er nemt at ende med at komme hjem med en armlængde af smukke stykker, hvoraf ingen matcher eller laver et tøj. Selvom du tror at du har noget hjemme at gå med det lime grønne blomster nederdel, skal du ikke forlade butikken eller indkøbscenter uden at finde en top, der matcher den. Der er ikke noget værre end at bruge mange penge på et smukt stykke kun for at få det til at hænge i skabet hele sæsonen, fordi du ikke har noget at tage med. Det er din bedste chance at kun prøve på tøj og ikke lige medbringe det mærkelige stykke til omklædningsrummet, medmindre det er så neutralt.

6. Prøv alt på. Pretty, delikate tøj, der ser floaty og attraktive på hængeren, kunne hænge helt forkert og har skæve sømme, nogle bomuld og linned har en strammere og mere uforgivende pasform. To stykker kan matche i farve, men være helt den forkerte form at gå sammen. Tag gættet ud og tag det hele i stuen.

7.

Vælg stykker, der er behagelige, men passer godt i. Tøj ikke noget så stramt og skævt, at det skaber kurver og dimples, hvor du ikke vil have dem. Glem alt om stykker der Du kan kun bære, hvis du holder vejret hele tiden, når du bærer dem. Undgå store baggy stykker, der skjuler din form og gør dig ser stor. Husk temperaturen. Har du virkelig lyst til at bære en stram bluse med et stort bælte, når det er 95 grader ud?

8.

Overvej passende. Backless bluser og spaghetti stropper er cool og attraktive muligheder for sommeren, men du bør ikke bære dem til arbejde. Disse super korte shorts ser godt ud i omklædningsrummet, men hvordan vil du føle dem iført dem i købmanden eller ud til frokost med din familie? Skimpy og sexede stykker er en sjov del af din sommer garderobe, men vær sikker på at de ikke er * hele * garderobeskabet. Køb mere konservative ting til arbejde og for at plukke børnene op i skolen. Tænk på alle de lejligheder, du skal bruge tøj og sørg for at købe nok af tøj til at rumme dem.

9.

Vælg stoffer klogt. Hvis du køber arbejdstøj til et køligt klimatiseret miljø, har du flere muligheder. For hver dag forbliver sommeraktiviteter imidlertid væk fra polyester og andre syntetiske stoffer, der ikke tillader din hud at trække vejret. Bomuld og linned er gode muligheder, men gør altid rynketesten før du køber. Der forventes noget rynke med sommerstoffer, men dette hurtige trick kan vise dig, om det er på et acceptabelt niveau. Tag en håndfuld af stoffet og knæk det i din hånd. Dette efterligner, hvad der vil ske, når du sidder ned i en restaurantboks, pakk sikkerhedsselen rundt om dig i bilen eller bøj ned for at binde din sko. Hvis du slipper og shortsne ser ud som om de har været i en kuffert i tre måneder, skal du lade dem stå på hængeren og kigge efter noget andet.

10.

Læs Vedligeholdelsesinstruktionerne. Sommermode, især dem med blonder eller udsmykninger, er ofte håndvask eller kun rensning. Det er fint at have nogle stykker, der kræver særlig pleje, men pas på ikke at købe en hel garderobe, der skal være hånden vaskes.

Tips og advarsler

  • Lad butikskoderne stå på hver genstand, du køber, indtil du er klar til at bære dem. shopper, kan du efter en uge eller to finde, at du har lavet en fejl ved at købe et emne, der ikke passer rigtigt, eller at du aldrig vil bære. Du kan også bemærke et sted eller træk, som du ikke så i butikken, da du købte den. Med mærkerne stadig på, skal du kunne returnere varen og få pengene tilbage.
  • Hvert år tager vi ud i sommers klædeskab sidste år og stirrer i chok på det mærkelige udvalg af vilde farver og trykkerier og de pølse udslettede varer, der var vores favoritter det foregående år. Sommertøj er meget sjovt at købe, men ikke altid tjene os så godt som vi gerne vil. Lær at købe nye sommer tøj og træffe smarte beslutninger til at bære dig igennem denne sommersæson såvel som den næste.