Sådan ser du yngre ud

 

1.

HAIR- Når du vælger en frisyre, vil du beholde den på den korte side. Langt hår ser tyndere ud og har evnen til at få dig til at blive træt og slidt ned. Vælg mellem hak og skulderlængde og tilføj lag. Lag tilføjer fuldhed og hopper og smigrer alle ansigtsformer.

2.

SKIN-I 'Jeg er sikker på, at alle er opmærksomme på den skade, solen har på huden. ikke, ophold ud af solen !!! eller i det mindste i lange perioder, og glem ikke din solcreme! Solskader er nummer 1 årsag til for tidlig aldring, og hvem ønsker læderagtig hud? Udover at undgå solen bør du også;

* Spis appelsiner - der bruger mindst 75 mg C-vitamin hver dag, kan bidrage til at forhindre rynker og fine linjer. (Der er ca. 75 mg i et medium grapefrugt.)

* Exfoliate-scrubbing away dead skin vil lade dig se hud og føle sig frisk og ung. Skru bare ikke for hårdt! Jeg vil foreslå at bruge hjemmelavede skrubber med havsalt eller sukker. Disse exfoliants er mindre slibende og billigere end nogle af alternativene.

* Brug den rigtige make-up - Undgå pulvere af enhver art, hvis det er muligt. Pulverfrugt har tendens til at slå sig ned i fine linjer og rynker gør dem til at virke endnu værre end de rent faktisk er. På dagens marked er der mange typer creme skygger og rødme, der ikke vil vise dine ufuldkommenheder.

*

Nogle andre hurtige tips;

* Stå lige op!

* Få masser af søvn. (Den nemmeste måde at afværge mørke cirkler og poser.)

* Hvis du over 30 ikke overplukker dine øjenbryn. Chancerne er, at de ikke kommer til at vokse tilbage.

* Hvid tænder naturligt. Kombiner 1 tsk sodavand med 2 dråber hydrogenperoxid. Skyl på med tandbørste. Lad sidde i ca. fem minutter og skyll. sluge.

u0026 quot; Din eneste lige så gamle som du føler. u0026 quot; Ud over det store tankegang kvinder i dag ønsker ikke bare at føle sig unge, de ønsker at se yngre også. Her er et par skønhedstips, der helt sikkert tager 10 år.