Sådan spot en knock-off håndtaske

 

1.

Syning

Se på sømmen. Er det sjusket eller inkonsekvent? Nøglen her er at kontrollere sømmen i mindre synlige områder som undersiden af ​​posen eller indersiden. Hvis det er sjusket eller inkonsekvent, skal du forsikre dig om, at det er en falsk.

2.

Små detaljer

Kontroller lynlåsen. Sørg for lynlås lynlås og unzips med lethed. Kontroller også håndtagene. Forsikre dem, at de er lige lange. Endelig skal du sørge for, at logoet er på lige fod.

3.

Pleje

Forfalskede håndtasker har generelt ikke plejeinstruktioner. De der gør, har tendens til at være sjusket eller simpelt. Det samme gælder for et produktbogen.

Materialer

For mange år siden var falske punge fremstillet af et materiale kaldet PVC, der gav den den plastik legetøj udseende. Nu har producenterne af forfalskninger vokset op og begyndt at bruge flere kvalitetstyper af læder, herunder lamskind. Med det sagt er kvaliteten af ​​materialet ikke i nærheden af ​​kvaliteten af ​​high end designer etiketter. Forfalskede punge har tendens til at være stive eller bøje sjovt. Til sidst skal du tjekke for en falsk kode i foringen. Real pung må ikke bruge en falsk kode i foringen, mens de falske vil.

5.

Etiket

Ligesom enhver high end designer, mærket er syet ind. Men forfalskede punge har været kendt for at hænge fra håndtaget. For ikke at nævne, de ser billigt ud, uklare, og kvaliteten af ​​syning er dårlig. Kontroller for stavede ord eller påbegyndt ord.

6.

Emballage af produkt

Designerposer er generelt pakket med emballagemateriale, der indeholder tissuepapir. Undersøg boksen for at sikre, at boksen ikke er for stor eller for lille til håndtasken. Sørg for, at boksen er det samme mærke som den købte vare. Designer støvposer har tendens til at blive tykkere og fremstillet af bomuld eller flannel materiale.

Tips og advarsler

  • Designer punge og håndtasker har tendens til at være dyrere delvist eller deres kvalitet og fine detaljer.
  • Forfalskede punge og håndtasker er på hvert hjørne. Hvis din taske er prissat til en stjæle, er chancerne det 'sa falske, autentiske designerposer, designer replikaer, designer håndtasker, billige designer håndtasker, håndtasker af faux designer, designer punge, imiteret punge, imitation poser, stof håndtasker, tasker, håndlavede håndtasker, håndlavede punge, håndtasker af mærkevarer, luxary håndtasker, læderposer, læder tasker, mode, kosmetiske tasker, fendi tasker, replika tasker, prada tasker, hobo tasker, koblingsposer,
  • Desværre kan mange mennesker ikke tilbyde autentiske punge eller håndtasker med en pris på omkring $1500. Som følge heraf er vi tilbøjelige til at fokusere vores opmærksomhed på internet og gadeleverandører. Med populariteten af ​​håndtasker er det ikke så sjovt så mange Virksomheder er ivrige efter at producere en knock-off version af Gucci, Louis Vuitton, og selvfølgelig Dooney og Bourke. Fakta er, at disse rabat Gucci håndtasker fra sidegade sælger kan se ret ægte, men det er sandsynligt at tasken er en falsk.