Sådan vælger du Hair Cut Shears

 

1.

Sørg for, at knivene på hårklippningsskærerne er skarpe og spidse.

2.

Sørg for, at de hårklippende skær, du vælger, kommer med mindst en 5 års garanti.

3.

Bestem hvilken hånd du favoriserer, til højre eller venstre. Vælg venstrehårede saks, hvis venstre er din dominerende hånd.

Vælg en knivtype, vælg skråtskårne skiver til lagdelte eller koniske snit og vælg konvekse knive til standardskæringer og glideskærer.

5.

Vælg et håndtag greb. Hvis du bruger din ringfinger og kranegreb, hvis du har tendens til at opbygge muskelspændinger i dit håndled og skulder, når du skærer hår, vælger du modsatte greb, hvis din udskæringstilstand involverer langfingeren, offset-greb.

6.

Vælg et tommelfingergreb. Vælg et skarpt tommelfingerhåndtag for øget komfort, anatomiske tommelfingerhåndtag til bredere bevægelse, roterende tommelfingerhåndtag, som minimerer tommelfingerbevægelsen eller standard dem, der har aftagelige, reversible greb.

7.

Bedøm bladlængden, der favoriserer korte blade, der måler mindre end 6 inches til detaljeret skæring eller længere blade over 6 inches til brug på tykt hår og skabelse af populære stilarter som bobs.

Tips og advarsler

  • Kontrollér altid med stylistpublikationer for at finde ud af om dit ønskede snit kan opnås med et enkelt par grundlæggende hårklippende shears.Visit salonudstyrs grossister for det bredeste udvalg i nuværende hårklippende saks.
  • < li> Skær aldrig hår til en anden person uden at afsløre din haircutting certificering, erfaring eller mangel deraf. Uanset om du er en nybegynder på udkig efter at spare på hårklipp, eller en certificeret stylist, der starter, finder du det rigtige par af haircutting shears, er det første skridt til at skabe professionelle resultater. Professionelle og ambitiøse stylister kan finde hårklippende shears hos skønheds grossister, salon forsyning butikker og specialbutikker. Uanset hvor du køber dem, ved at vurdere tilgængelige saks og matche dem med dine ønskede stilarter og personlig haircutting metode, kan du vælge et par saks, der vil vare i de kommende år.