Sådan vælger du en diamant

 

1.

Bestem dit diamantudgiftsbudget. Når du har gjort dette, vil du have en meget klarere ide om hvad du har råd til og det udvalg af sten, der er til rådighed for dig.

2.

Vælg en form, du kan lide . Husk at klippet vil bestemme, hvordan diamanten vil udføre, når den kommer i kontakt med lyset.

3.

Vælg farve på din diamant. De har forskellige farver, men forskellen er ganske lille. Hold dit budget i tankerne, da en lille farveændring kan gøre en enorm prisforskel.

4.

Vælg klarheden i din diamant. Jo højere klarhed skal du gå (1 til 10) jo mere vil det koste dig. Ved at holde prisen i betragtning, vil du måske komme ned på skalaen på klarhed, da disse pletter kun kan ses med højt avanceret udstyr.

5.

Overvej størrelsen eller karatets vægt . Større sten er ikke altid den smukkeste. Hvis en diamant er skåret dårligt eller har en form, der ikke er behageligt, kan det se forfærdeligt ud.

De siger diamanter er en piges bedste ven. Uanset om det er sandt eller ej, kan en velvalgt diamant tilføje gnistre og pizazz til noget smykke. Hvis du leder efter en diamant til ethvert formål, læs videre til det bedste råd muligt om hvordan man vælger en diamant.