Sådan vælges en taske

 

1.

Bestem hvad du har brug for taske til. Du må ikke vælge blomstrede kurve til din arbejdstaske og beaded læder, der ikke går godt på stranden. Sørg for, at posen er holdbar og moderigtig nok til at stå op til, hvor du skal bære den.

2.

Bestem størrelsen. Hvis alt du bringer til arbejde er en vandflaske og en tynd fil, skal du ikke vælge en gigantisk taske, hvor filen vil falde og blive bøjet. Ligeledes bør en strandpose være stor nok til et håndklæde, vand, solcreme, snacks, skaller du samler og andre forskellige ting, du tile til eller fra stranden.

3.

Vælg en farve. Arbejdsposer er mest fashionable i faste stoffer eller med en subtil design, så det er i det mindste noget professionelt. Strandposer kan matche din badedragt eller have et funky design med blomster og soler til at afspejle en dag på stranden. Ingen bryr sig om hvilken farve tote du vælger til vogn omkring dine dagligvarer.

4.

Vælg det rigtige materiale. Læder ser mest professionelle ud; don't gøre pleather eller vinyl til arbejde, især på en tote taske, der har en stor, flad overflade, der øger materialets billedkvalitet. Wicker er sød for stranden, men ikke alt det holdbare. Lærred er et godt valg til mange anvendelser, da den er holdbar og let vaskbar.

5.

Vær opmærksom på lukninger og rum. Hvis du arbejder i et regnigt klima, vil du måske have en arbejdstaske, der har en lynlås øverst for at holde dine arbejdsfiler tørre. Du kan også have mindst en lang, tynd divider, så filerne bliver ligeledes oprejst. Hvis din taske tjener til at transportere vand på en vandretur, vil du have en åben top, så du kan nå den, mens du bevæger dig og let adgang til at kaste i nogen klipper og pæne træbunker du finder. Nogle strandposer kommer med vedhæftet, mindre tasker inde, så du nemt kan gemme dine nøgler, penge og andre ting, der kan blandes ind med dit håndklæde og solcreme.

Tips og advarsler

  • Beach poser er bedst uden frynser, perler, rhinestones og andre udsmykninger, der kan blive snavset i sandet eller smelte væk i solen. Desuden kan du, hvis du vælger en flot, blød strandpose, det kan fordoble som en pude, mens du ligger i solen
  • Optag til funktion over mode. Søde små poser kan falde fra hinanden på deres søde, lille måde. Du vil have noget, der kunne hale sten, hvis det er nødvendigt.
  • En taske passer til alle dine behov , i et stykke tid. Når det først ser ud, er det rigtigt, kan du vælge en anden arbejdstaske, så du ikke ser ud som om du går ind på kontoret for at fungere som taske dame.
  • Don u0026 # x201 9; t bære mere end en tote taske Det får dig til at se ud som om du skal camping. Medmindre du bærer ekstra for en dag, skal du sørge for at en taske er stor nok til at passe til alle dine behov. Hvis ikke, har du brug for en større taske.
  • Tote tasker har længe været den bedste måde at tote ting rundt. Det er nok, hvordan de fik deres navn. Men du ønsker ikke at vælge en tote taske, der skiller sig ud som en øm tommelfinger med din kulør eller ser ud til at den tilhører en diskotek, når du kommer til stranden. Du kan vælge en tote taske, der passer til dine ting og dine behov med et par enkle trin.