Behandlinger for tørt hår og hovedbund

 

Do not overwash

Hår har naturlige olier. Hvis du vasker dit hår for ofte eller for hårdt, fjernes disse og forårsager en tør hovedbund.

Køb shampoo og konditioneringsprodukter

Produkter, der indeholder zink, pyrithion, selen, sulfid eller kul tjære er lavet for at lette smerten og forlegenhed af tørre skalter. I løbet af kort tid vil disse shampooer og balsamstoffer reducere mængden eller eliminere flagerne.

Svampe Shampoo

Da tør hovedbund og skæl kan starte som bakterier, vil svampeskampe indeholdende ketoconzale behandle problemet. Denne behandling kan tage op til seks uger for at se en drastisk forskel, men det anbefales også at skifte hver anden dag med regelmæssig shampoo.

Eliminer nogle produkter

Brug mindre hårprodukter, fordi overbrugte hårprodukter vil forårsage opbygning, der flager eller irriterer hovedbunden.

Sænk varmen

I enhver situation tørrer varmen tingene ud, og det er ikke anderledes med dit hår. Undgå varme behandlinger og varme brusere. Det er en myte, at tør hovedbund og hår er et vinterproblem. Selv om tør luft og varme kan forårsage tilstanden, er det et problem året rundt. Mange mennesker finder de hvide flager pinligt eller irriterende, fordi de er synlige på hår og tøj. Uanset hvad der forårsager rodet, er den gode nyhed, at der er en løsning på problemet. Det bedste er, at mange af løsningerne er økonomiske og ikke skal gøres i salonen.