Endermologie Behandlinger

 

Historie

Endermologie stammer fra Frankrig og blev populær i USA i slutningen af ​​1990'erne. I modsætning til fedtsugning, som fjerner fede aflejringer fra under huden, fordeler endermologie cellulitten og udglatter udseendet af huden.

Funktioner

Endermologie er meget som en dybvævsmassage og har et rullesystem, som også giver en intenst sugning af vævene. Denne suge tvinger cellulitten til at omfordele sig selv, hvilket resulterer i et glattere udseende.

Tidsramme

Endermologie er en langsigtet forpligtelse, der kræver en session om ugen i mindst 15 uger. Patienterne vil se optimale resultater efter 20 til 30 sessioner. Når de ønskede resultater er opnået, kræves vedligeholdelse en gang om måneden.

Advarsel

Voksne, der ikke overstiger 30 lbs. Overvægt og generelt god form er de bedste kandidater til endermologie behandlinger. Mindre blå mærker, midlertidig ømhed og mildt ubehag kan skyldes endermologie behandlinger.

Overvejelser

Selv om det er effektivt til kortsigtede resultater, er endermologie ikke en god mulighed, hvis du søger en langsigtet løsning, der ikke gør det. t kræver månedlige vedligeholdelses sessioner. Endermologie behandlinger er populære i kursteder og dermatologi klinikker som behandlinger for cellulite. Endermologie er en form for ikke-invasiv dyb massage, der omfordeler fedt for at reducere forekomsten af ​​cellulite og dimpling af huden.