Forskel mellem brede og mellemstore sko

 

Bogstaver

Mange sko er ikke angivet som enten brede eller mellemstore. I stedet bliver skoen identificeret med et stort bogstav efter tallet, der angiver længde - for eksempel 11D eller 12E. Det er nødvendigt at kende bogstavsystemet for et skooversigt for at se, hvilke bogstaver der er mellemstore og som er brede.

Mænds sko

Bogstaverne er forskellige for mænd og kvinder. En mands mellemstore sko betegnes enten som en C eller D. En mands brede sko bærer bogstaverne E eller EE. En skos faktiske bredde kan imidlertid variere fra producenten. Ikke alle størrelser D eller mellemstore sko vil være ens.

Kvindernes sko

En kvinders mellemstore sko markeres som en B. Bogstavet D bruges til en bred sko. Dermed er bogstavet D for en mand medium, mens den er bred for en kvinde. mænds sko, ikke alle sko vil være identiske. En medium sko til et firma kan passe, men et andet firma kan kræve en bred til samme pasform.

Medium eller Wide

Forskellen mellem mellemstore og brede sko er måske ikke så stor, men det er vigtigt. Den korrekte størrelse kan bestemmes af Brannock fodmåleapparatet. Når en fod er anbragt på enheden, angiver den, hvad den korrekte bredde er for den fod. Selv med denne enhed skal du prøve sko, fordi de muligvis ikke stemmer overens med målingerne.

Misforståelser

Den opfattelse, du har om din fodbredde, er irrelevant for skoens bredde. Mellemstore og brede sko er forskellige for hver fabrikant, så den eneste måde at vide, om en medium eller bred sko er hensigtsmæssig, er at prøve skoen på. Det er meget vigtigt at finde den rigtige størrelse af sko. Der er to elementer til skostørrelse: længde og bredde. Sko bredde er angivet med bogstaver eller ved bred eller medium. Der er forskel på store og mellemstore sko, og forståelse for at forskellen er afgørende for at vælge den rigtige sko.