Frisurer til brede ansigter

  Brede ansigter er generelt kategoriseret som runde, firkantede eller hjerteformede. Alle tre ansigtsstrukturer er typisk fulde med brede pander og / eller kæber og ser bedst ud med frisurer, der slår ansigtet og trækker mere opmærksomhed på dets egenskaber. De fleste stylister er enige om at undgå korte hårklipp og holde låse med en mellemlang længde under kæben skaber en illusion af et slankere ansigt. Ligegyldigt hvilken af ​​de tre kategorier dit ansigt falder ind, kan du nemt forbedre dine ansigtsegenskaber med en række frisurer til brede ansigter.

Medium Bob

En mellemlængde Bob klippe fra kæben til skuldrene kan hjælpe slank et bredere ansigt. Den indadvendte form af den lange og slanke længde skaber volumen, der kan 'udfylde' områder rundt om kæben og skabe vægt i bunden. Denne visuelle balance vil få dit hår til at virke fyldigere og dit ansigt tyndere. Sørg for at holde denne stil i mellemlang længde, fordi en Bob, der er for kort eller lang, vil besejre formålet.

Bangs And Layers

Et fælles trick frisør bruger til at forlænge en bred firkantet, rund eller hjerteformet ansigt inkorporerer lag og bangs i et mellemlangt hårklipp. Spørg din stylist til at skære lange og graduerende lag i din kæbe-længde eller skulderlængde, hår for at tilføre spidsfyldt fylde og tekstur, aflede opmærksomhed fra en bred kæbe eller fuld kinder. Tilføj et lag med panser, der lige når din pande-linje for at skjule en bredere pande.

Krøller og bølger

Uanset hvilken mid-length frisyre du vælger, kan du yderligere reducere opmærksomheden på et bredt ansigt ved at tilføje bølger og krøller til din stil. Bortset fra at trække øjet på dit hårs form og tekstur, uddyb bølger og fjedrende krøller ud en firkant. bredt ansigt for at gøre det mere ovalt formet. Brug en krølforstærkende gel eller mousse og fingrene til at style bølget eller krøllet hår. Hvis du har lige hår, brug et krøllejern med en stor eller mellemstor tønde til at skabe løse krøller og bølger.