Hvad er Nourkrin?

 

Nourkrin shampoo

Nourkrin shampoo er et pH-reguleret shampoo, der er blid nok til at bruge dagligt, selv på beskadiget hår. Påfør shampooet i vådt hår og lad det optage i 2 minutter. Skyl med varmt vand.

Nourkrin Conditioner

Nourkrin Conditioner bruges til at gøre håret blødt og let at koge igennem. Den bruges bedst med Nourkrin Shampoo og Nourkrin Scalp Lotion. Ansøg om shampooet hår og lad det stå i 2 til 3 minutter og skyll.

Nourkrin Ekstra styrke

Nourkrin Extra Strength kommer i form af en lille, narkotikafri tablet, der er let at sluge. Det er lavet til kvinder med et marine ekstrakt, silica og vitamin C. Tag to tabletter om dagen, en gang om morgenen og en gang om aftenen. Efter 6 måneder skal du fortsætte med at tage en tablet dagligt. Du kan mærke hårforbedringer efter 3 måneder.

Nourkrin Vedligehold

Nourkrin Maintain er lavet til kvinder og bør bruges, når der er opnået ønskede resultater fra Nourkrin Extra Strength. I mindst 6 måneder skal en tablet tages om morgenen med vand og en om aftenen med vand.

Nourkrin Scalp Lotion

Nourkrin Scalp Lotion giver yderligere næringsstoffer til hårsækkene ved at påføre hovedbund i udtyndingsområder og spredning med fingerspidserne. Det skal bruges om natten før du går i seng og holdes i håret uden skylning.

Nourkrin Man

Nourkrin Man er et kosttilskud i tabletform og består af en proteinforbindelse af marine ekstrakter som brusk fra dybhavsfisk. En tablet skal tages om morgenen og en om aftenen. Nourkrin er en hår produktlinje, der bruges til både mænd og kvinder for at forbedre udseendet af tyndere hår. Produkterne indeholder marine brusk og ekstrakter af marine-baserede proteiner, polysaccharider og silica. De indeholder ikke minoxidil, som kan forårsage hovedpine og vandretention. Shampoo, balsam og hårbundskrem er velegnet til både mænd og kvinder. For de bedste resultater skal alle produkter bruges sammen.