Hvad er fordelene ved Krill Olie på håret?

 

Geografi

Kommerciel krillfiskeri foregår hovedsagelig i det sydlige Ocean, som dækker den sydlige halvkugle og omgiver Antarktis. Derudover fiskes Krill i det nordlige Stillehav, i farvande ud for Japan og Canada. Fordi disse farvande er så rige på næringsstoffer og ikke er forurenset, indeholder Krill-olie ikke de høje niveauer af kviksølv og PCB, der indeholder fiskeolie og mange typer fisk.

Funktioner

Krill olie indeholder den kraftige Omega- 3 fedtsyrer, EPA og DHA. Disse er omega-3'erne, der almindeligvis findes i fisk som laks og tun. Derudover indeholder Krill olie en antioxidant kaldet Astaxanthin, som har vist sig at være 10 gange kraftigere end caroten. Omega-3'erne i Krill-olie bæres som fosfolipider, som lettere absorberes af kroppen. Desuden absorberes de i tyndtarmen i modsætning til maven, så der er ingen fisket eftersmag.

Fordele

Ud over hjertesundhed, lavere kolesterol, cellulær sundhed og andre store sundhedsmæssige fordele, Krill olie er kendt for at holde håret sunde og skinnende. Omega-3 er afgørende for sund hud og negle, og i tilfælde af hår er fordelene mange. Omega-3'erne i Krill-olie er effektive til at bekæmpe tør hovedbund og holde hårsækkene stærke. Derudover, fordi Omega-3'er hjælper med cellegenvækst, er de meget effektive til at bekæmpe hårtab og skade. De fleste rapporterer resultater om seks til otte uger, når Krill-olie tages regelmæssigt.

Advarsel

Krill er krebsdyr, og Krill-olie bør ikke tages af nogen med skaldyrallergi, da disse effekter ikke har været tilstrækkeligt testet. Det anbefales også, at personer, der er på blodfortyndere eller har blødningsforstyrrelser, ikke tager Krill-olie, da det kan intensivere disse symptomer. Selvfølgelig bør du kontakte din læge, inden du begynder et suppleringsprogram.

Tilgængelighed

I øjeblikket er der kun ét selskab, der fremstiller Krill olie, og det er Neptune Krill Oil Company. Soft-gel-piller markedsføres gennem flere forskellige distributører. Det er bredt tilgængeligt i sundhedsfødevarer og økologiske butikker. På grund af sin øgede popularitet er nogle store supermarkeder og big-box butikker for nylig begyndt at bære det. Da alle de Krill-olier, der er tilgængelige på markedet, kommer fra kun én kilde, er der for tiden ingen forskel mellem de forskellige varemærker, der findes i butikkerne. Krill olie er ekstraheret fra Krill, små, gennemskinnelige krebsdyr, der ligner rejer. De er kun 1 til 6 cm lange, og store masser af dem lever i havet og spiser på fytoplankton. De er en almindelig fødekilde til hvaler, sæler, delfiner, pingviner og andre fisk. Olien er en af ​​de bedste kilder til omega-3 fedtsyrer, der overgår lige så meget fiskeolie. Der er mange fordele for krillolie, herunder sundere hår, hud og negle.