Hvor meget vægt kan en tanning bed hold?

 

Solsenge og vægtbegrænsninger

Dagens senge kan være smalle eller brede. De fleste base senge kan holde op til 250 pund, mens bredere og mere avancerede versioner kan rumme op til 400 pund. Alternativt kan du Vælg liggestole, der ikke har nogen vægtgrænse. Disse senge forbliver ikke kun køligere, men de giver dig en almindelig solbrænding.
Du kan også vælge en spraybrun --- der er ingen vægtgrænser, og Resultaterne varer et par uger.

Første besøg

Et første besøg på en solarium kan være en skræmmende og nervepirrende oplevelse. Ved første øjekast synes sengens overflade at være et tyndt glasplade kunne bryde fra den mindste belastning. Men overfladen er faktisk akryl. Det er tykt, vil beskytte din krop mod pærens varme og er meget i stand til at holde din vægt.

Anbefalede anvendelser

Selvom det er sjældent, at en garvning går i stykker på grund af overskydende vægt på den, det er mere almindeligt, at der opstår en revne på akryloverfladen, hvis sengen ikke anvendes korrekt. Du må aldrig sidde, knæle eller stå på sengen, ligg fladt mod akryl. Du bør kun skifte på overfladen i rækkefølge for at undgå at udvikle tan linjer.

Stadig usikker?

Hvis du stadig er bekymret over, om den solarium du skal bruge, kan understøtte din vægt, luft dine bekymringer med ledelsen. De vil være i stand til at forsikre dig om sengens vægtkapacitet --- og være sikker på, de ønsker ikke at skade deres meget dyre senge.

Advarsler

Mens du aldrig vil blive såret af brudt akryl eller forbrændinger fra pærerne, er der nogle advarsler, der berettiger opmærksomhed. Som med naturlig sol eksponering, brugen af ​​solseng har været forbundet med for tidlig aldring og forskellige sk i kræftformer. Derfor anbefales beskyttelsesbriller stærkt for at beskytte øjnene fra de hårde sengeløg. Desuden gør antibiotika huden meget følsom, så tjek med ledelsen for en liste over dem, der kunne vise sig at være en dårlig blanding til sengen. I dagens kultur, hvor skønheden er alt, søger flere mennesker den hurtige glød, som en solbad giver. Solseng er robust, sikkert udstyr, men de skal altid bruges med stor forsigtighed. Moderne senge er mere solide end Originalerne, der ankom til Amerika i 1978. På det tidspunkt var solsengene spinkle og relativt uregulerede. Mens moderne senge ikke har udviklet sig meget mekanisk fra deres forgængere, er de nu bygget for at være stærkere og mere stabile.