Hvordan at øge dine hår skinne

 

1.

Se på dit flatiron, krøllejern eller andet emne, du bruger til styling. Hvis det har en filmy finish på det så er det et tegn på, at du har

opbygning på dit hår. Rengør disse genstande ved at blande med vand og bagepulver og tørre dem ned, mens de selvfølgelig er unplugged. Du skal bare dyppe en klud i vand og læg lidt sodavand på den, så den danner en pastaagtig konsistens. Derefter tørres det af med en ren side af kluden.

2.

Du skal gøre en skinne skylle for dit hår om en gang hver tredje uge eller deromkring. En nem og billig skinsskylning kan laves hjemme ved

ved hjælp af følgende opskrift.
1/4 kop eddike
1 kop koldt vand
Hæld dette over tørt hår og lad det sidde et par minutter.
Så tag et køligt brusebad og vask dit hår som du normalt gør.
Dette virker godt, fordi syren i eddike bryder ned alle forurenende stoffer som cigaretrøg, normal forurening, røg og snavs osv. og hjælper dit hår til at se skinnende og forfrisket.

3 .

Et andet simpelt skridt er at vaske dit hår uden vand. Overskydende produkter i dit hår er den første årsag til kedeligt hår. Påfør shampoo for at tørre hår og skyll det ud som du normalt gør. Dette hjælper dit hår, fordi når dit hår er vådt, danner det en barriere mellem dit hår og din shampoo. Når du vasker dit hår, før det bliver befugtet, er der ingen barriere i midten, så det bliver mere opbygget ud af dit hår.

4.

Se efter shampoo med en naturlig botanisk kaldet cassia . Bare læs ingredienserne og se om den er opført som en. Denne naturlige

botaniske hjælper dit hår til at ligge glat og virke skinnende. Der er også andre naturlige botanicals at søge efter i shampoo. Bare læs ingredienslisten og se om din shampoo indeholder noget. Mange hårplejeprodukter vil understrege det, når de indeholder disse botaniske stoffer som Pantene 's Nature Infusion line.

Vi ønsker alle smukke skinnende hår, men med produktopbygning kan det være svært at opnå det. Det er vigtigt at jævnligt afklare dit hår og rengøre de ting, du bruger til styling af dit hår.