Hvordan man holder sølv smykker rene

 

1.

Opbevar sølv i en plastikbeholder. Du kan finde plastikbeholdere i ethvert supermarked. Placer smykkerne i beholderen og luk det tæt, når du ikke bærer stykkerne.

2.

Hold sølvet rent endnu længere ved at opbevare det i specielle sølvsmed kludposer.

3.

Reguler temperaturen. Hold sølvsmykker på et køligt og tørt sted for at holde brikkerne fra at vise tegn på at smøre tidligt.

4.

Poler hvert sølv, inden du sætter det i opbevaring. Hold en polertøj i nærheden, så du ikke glemmer.

5.

Tør dine sølvsmykker . Hvis din sølv er udsat for vand, tag dig tid til at tørre det med det samme. Langvarig vand eksponering kan få din sølv til at se snavset og tarnished.

Tips og advarsler

  • Husk at bruge milde rengøringsmidler på dit sølvsmykke. Køb specielt formuleret sølv smykker rengøringsmiddel, eller brug en lille mængde mild parabol sæbe fortyndet med vand.
  • Eksponering for visse stoffer kan medføre, at sølv smykker smelter hurtigt. For eksempel, lad aldrig smykkerne komme i kontakt med et gummibånd. Syrer kan have samme virkning.
  • Selvom sølv smykker kan forblive rene i nogen tid, vil du i sidste ende bemærke det bliver snavset. Sølv, der er falmet og snusket på grund af oxidation, ser ikke attraktivt. Sådan sikrer du, at dine sølvsmykke bliver rene så længe som muligt.