Hvordan man plejer hårpermier

 

1.

Hårpermer er gode, hvis du får en god, der gør livet lettere. Efter alt, hvem vil dårlige hårdage? En perm kan gøre en frisure sidste, så længe du har brug for det bare på grund af den ekstra krop, det giver. Derfor, hvis du har penge, kan det være værd at få en.

Det første du har brug for er en erfaren stylist, der gør en masse perms. Du tager en stor chance, når du tillader et kemikalie så stærkt som en perm, der skal udføres af en nybegynder. Dette er især vigtigt, hvis du har meget tørt eller tyndt hår.

2.

Når du har perm'en, er du sikker på at gøre som anvist og ikke shampoo håret i 24 timer eller mere, jo længere jo bedre. Uanset om det er så krøllet perm eller relaxer, gælder dette. Så efter at du har shampoo, skal du ikke shampoo, men en eller to gange om ugen. Afslappet hår kan gå så længe som to uger, hvis håret er meget tørt.

Hårpermer ændrer hårets tekstur, så det ' Det er ikke det samme hår, du havde før det blev gjort. Det er meget vigtigt at bruge professionelle hårprodukter, der har en lav PH under 7. PH-skalaen går fra 0-14, under 7 er sur og over er alkalisk. Den skal angive for kemisk behandlet hår på produktet, hvilket kan være farvebehandlet hår eller perm.

Nu da håret har en PH over 7 på grund af perm, skal du afbalancere det ved at bruge produkter under 7, derfor er de navngive dem PH afbalanceret. Denne nye tekstur er mere delikat, fordi du har ændret hårstrukturen. Du skal kende disse grundlæggende, så du vil forstå, hvorfor der er behov for særlig hårpleje. En let balsam skal bruges til at tilføje fugt.

Når du tørrer håret, bør du ikke bruge mere varme end nødvendigt. Hvis du har krøllet hår, skal du anvende en god mousse eller gel til frakke for beskyttelse og for at undgå frizz. Desuden for at sikre ensartet fordeling af kamproduktet igennem, så vælg forsigtigt for at adskille krøller. Tør med en diffusor på hovedet for volumen, skrump / klem håret hele tiden.

4.

Afslappet hår skal have orlov i balsam, og for de bedste resultater er det en god idé at tørre naturligt eller bruge ruller. Touch ups skal ske hver 8. uge, men ny vækst skal være en overvejelse. Det er bedst at vente, indtil der er en tomme af jomfruhår, før det er gjort.

Krøllede perms behøver ikke at være permed så ofte nogle sidste så længe som 6 måneder eller mere afhængigt af pleje og ny vækst. Når håret bliver svært at klare, er det tid til en ny perm, for ikke at stresse håret ved at overarbejde det med krøllejern, ret og hårdt hår.

Hårpermer vil være omkring så længe vi ønsker, at de skal rette sig, krølle og tilføje krop. Alt vi behøver, er vedligeholdelse, indtil det er tid til at gøre det igen.

Hair perms er stadig så populære som nogensinde tro det eller ej! Dette er fordi de tilføjer krop og gør styling håret meget nemmere. Selvfølgelig skal du passe på det ordentligt, ellers vinder det ikke så længe det skal og vundet heller ikke godt. Når du forlader salonen, er det hele på dig. Derfor skal du vide, hvordan du skal passe på det eller lide konsekvenserne.