Hvordan man ser ud som Amy Winehouse

 

1.

Drej det normale lange hår i et sort bikube med et hængende hav af sorte tresses som Amy s. Farve det og brug en masse hårvæv eller forlængelser. Amy s look isn Det er svært at opnå naturligt, så vær realistisk.

2.

Lad dit hår være uvasket i et par dage. Det kan være groft, men det gør det det er meget nemmere at arbejde med. Enhver hårpasta virker også, hvis du frygter nedværdigende udseende fra hårhårede kolleger.

3.

Glat dit hår og børst en del af det lige op. Når det er op, tag kammen og sæt den på bagsiden af ​​sektionen og børst den ned. Denne proces kaldes backcombing, og du bør gentage det hele over dit hår, indtil du har klumper, der stikker ud overalt. Form dit hår til en acceptabel bikubeform og hårspray den ting, indtil du rider et nyt hul i ozon.

4.

Opret kattøjne ved at bruge en flydende liner med en filtespids og gøre det så sort som Amys nyeste album. Blot blot en tykk linje fra øjenlåget til øjenbrynets hjørne. For at undgå fejl må du spore linjen, før du male den.

5. < / p>

Spor lash linjen for et færdigt udseende.

6.

Tag det på et andet niveau, hvis det ønskes, og dække dine arme med tatoveringer. Amy Winehouse har tilsyneladende tretten tatoveringer, hvoraf de fleste er på hendes arme og nogle på hendes torso. Kopiering af hendes nøjagtige tatoveringer kan være ekstrem, så få kreativitet og tænk på nogle personlige. For eksempel har Amy en på hendes bryst over hjertet i form af en lomme med sin mands navn på den.

7.

Kjole som Amy Winehouse. Gør dette ved at huske to ord: fed vintage. Hun elsker at bære kjoler med retro sko og tilbehør. Ligesom hendes personlighed skiller hendes stil sig ud som en varm, flammende tommelfinger.

Tips og advarsler

  • Start med din stærke hånd og Ansøg om det tilsvarende øje for at starte stærkt og gør dit bedste for at duplikere det på din anden side. Hold øjnene åbne, mens du gør dette.
  • Bivirkningen er vanskelig at vedligeholde. Undgå overdreven spring eller løb eller det kan falde ud.
  • Amy Winehouses frisør, ellers kendt som bikube, er nu et ikon, der kan sammenlignes med Einsteins berømte frazzled look. Winehouse s udseende bør dog kopieres og Einstein er tabt i historien. Hendes øjne, tatoveringer, tøj og stil får mere popularitet med hver blodig kæreste og back street breakdown fanget på film. Emulerer dette udseende tager mere end en tur til Super Cuts.