Hvordan virker en skægtrimmer arbejde?

 

Ingen flere saks

For dem der kan lide at vokse overskæg, men ikke synes at holde dem under kontrol, er der en række måder at tømme i de vilde hår. I stedet for helt at barbere dem, forsøger at kant med en lige barberkniv eller ved at bruge et par saks til at tæve en overskæg, skal overskægstrimmer være den bedste måde at opretholde et ensartet udseende på. Denne artikel vil forklare, hvordan overskægsprimere arbejder.

Skægtrimmerkonstruktion

Et overskæg trimmer er en håndholdt barberingsenhed bestående af en motor og to matchende knive, der ligner kam tænder. Knivene er fastgjort til et drejeligt hoved. Drejehovedet er forbundet med en lille motor. Når motoren aktiveres via batteristrøm eller elektrisk kraften vil svinghovedet kraftigt vibrere vandret og lidt lodret. Denne handling giver tilstrækkelig bevægelse til effektivt at skære hår uden at yanke dem fra deres rødder, hvilket kunne være særligt smertefuldt omkring skæg og mundområde.

Moustache trimmere er i det væsentlige den miniature version af hårklippere. De er bygget på samme form, men mindre i skala. De kan købes separat, men overskægsstrimmer er ofte pakket med professionelle klipsæt eller i forbindelse med et skæg trimmersæt. Skægsskårne er generelt brugt til at producere en jævn overskægsklippe over læbelinjen eller som præcisions trimmere til andet ansigtshår, som f.eks. Tyndning af en skæglinie eller kvadrering af sideburns.

Avancerede modeller

Mange skægtrimmer også dobbelt som overskæg trimmere. Fabrikanter, der producerer kombinations trimmere, designer normalt tænderne for at være små nok til at udføre begge former for udskæring. De pakker i flere vagter, der blokerer tænderne for at komme tættere på. Skægstrimmer kan også have flere længdejusteringer indbygget i trimmeren.

Nogle mere moderne overskægstrimmer hjælper dig også med at rydde op efter et flot snit. For eksempel har Phillips-Norelco T980 trimmeren en vakuumfunktion på den til at suge alle de trimmet hår. Vakuumfunktionen på denne model og andre kan også hjælpe med at skære ved lidt at trække hårene lige som bladene passerer over dem, hvilket gør en mere præcis udskæring. Der er et gennemkammer, så du kan fortælle, hvornår du skal tømme dine barberede overskæg og skægkniplinger.