Sådan Find en Lipstick Shade, der smigrer

 

1.

Bestem dit ønskede udseende. Scan de nyeste magasiner for at finde stilarter, der passer til din livsstil og personlighed. Fokus på læbestiftetaster, som dine yndlingsmodeller bærer. Målet er at finde en læbestiftskygge, der passer til dit ønskede udseende. En læbestift, der simpelthen passer til din hudtone, er måske ikke den bedste mulighed for dit personlige eller professionelle liv.

2.

Tænk udenfor din makeup taske. Selvom du har brugt din yndlingsskygge i mange år, skal du give andre nuancer og virksomheder en chance. Selv en lille variation i læbestift farve kan ændre dynamik i dit udseende. Gå ind i processen med et åbent sind for at få mest muligt ud af din søgning. Tænk ikke på, at din nuværende læbestiftproducent vil vinde dig over hver gang.

3.

Gå til makeuptælleren. Tilbring tid i læbestift sektionen i din yndlings stormagasin. Spørg tælleren for at få hjælp til at lave dit valg. Udnyt det brede udvalg af produkter og muligheden for at få en anden mening. Påfør læbestiftprøverne foran det oplyste spejl for at se godt på dine muligheder. Bed om navne og priser på dine favoritter til fremtidig reference.

4.

Deltag i makeup-parter. Drage fordel af den kollektive energi i mængden ved at tage din søgning til kendte ansigter. Lyt til forslagene fra makeup distributøren og festgruppen, som du eksperimenterer med produktprøverne. Prøv hver prøve at bryde fri af enhver forudset ideer om, hvad der er smigrende på dine læber. Ordne en hjemmekonsultation med en makeup distributør for ekstra hjælp til at finde smigrende læbestift.

5.

Gå til spejlet. Saml dine læbestifter og prøve nuancer til en audition foran dit yndlingsbelagte spejl. Vurdere, hvordan hver læbestift farve afspilles af din hårfarve og hudfarve. Sørg for, at læbestiftet ikke overstyrer din hudfarve eller sammenstød med din hårfarve. Vælg nuancer, som naturligvis komplimenterer dit individuelle udseende ved at tage i det samlede billede. Rettede skinnede mennesker er mest smigret af læbestift nyanser med pink eller orange undertoner. skinnede mennesker er mest smigret af lipstick nuancer med dybe lilla eller magenta undertoner.

6.

Få inspiration fra din garderobe. Skør dit skab for at finde dine yndlingsdragt. som en vejledning til at finde de farver, der smigrer din hudtone. Hold tøjet op til din hud, når du prøver på læbestift foran dit spejl. Tag dine favoritvarer i butikken med dig for at matche dem med læbestiftprøveprøverne. vil sikre, at du har passende tøj til din nye læbestift.

Tips og advarsler

  • Spørg en betroet ven til at ledsage dig til makeupdisken for at give en ærlig opfattelse af de tilgængelige læbestift nyanser.
  • Overvej at købe lipstic ks til både dagtid og natlig udseende.
  • Undgå at købe læbestifter strengt baseret på producentens ry. Flatterende nuancer kan findes på uventede steder.
  • Den rigtige læbestiftskygge kan opgradere hele dit kig på u0026 # x201C; kissable u0026 # x201D; status. Selvom din makeup taske kan være fyldt med læbestifter, kan dine mest smigrende nuancer stadig mangle. Lær at bryde formen af ​​almindelige farver ved at tage din søgning efter en smigrende læbestiftskygge udenfor din makeup taske.