Sådan Olie u0026 Rens en Wahl Clipper

 

1.

For at dyppe rent Wahl Clipper, tag det i den ene hånd eller læg den på en flad overflade, og brug en Phillips skruetrækker til at fjerne den øverste plade på clipper ved at tage de to skruer ud fra toppen.

2.

Tag toppladen og bundpladen sammen og læg den til siden. Brug Wahl Blade Ice Clipper Blade Coolant til at sprøjte de fjernede klipperblad og klipperens yderside. Børst hår ud med en klipbørste og fjern overskydende med et håndklæde.

3.

Ret bundknivbladet med det øverste blad og sæt det på plads på toppen af Wahl Clipper. Sæt skruerne tilbage ved hjælp af en Phillips skruetrækker og fastgør dem godt.

4.

Tænd klipper og brug Wahl olie til at smøre den nyrensede klipper. Sæt olien i de øverste knive og siderne for at olieene blader fuldt ud.

5.

For hurtigt at rense Wahl Clipper efter hver haircut sprøjte Wahl Blade Coolant på ydersiden af klipperbladene og børste håret ud med en clipper børste. Brug Wahl olie til at smøre klipper som beskrevet ovenfor.

Tips og advarsler

  • Hvis bladene får en høj lyd efter justering, skal du slå klipperen af ​​og Løsn skruerne og juster bladene efter behov.
  • Hvis du ejer en Wahl Clipper, og du bruger den til personlige eller erhvervsmæssige formål, skal du rengøre og hygiejne det for at undgå hår og hudopbygning i klipperen, og sørg for at klipperbladene og motoren kører i optimal stand. En dyb rensning af klipper skal udføres efter hver 10 hårklipp eller mindre afhængig af opbygning af håret, med hurtig rengøring imellem alle hårklipp.