Sådan appliceres hårinfusion

 

1.

Vask og beting dit hår. Du må ikke bruge et indvendigt balsam eller noget produkt, som vil tilføje ekstra olie eller vægt på dit hår.

2.

Spænd dit hår til toppen af ​​dit hoved kun det nederste lag løs.

3. Tag en streng af dit hår og læg forlængelsen over håret, hvilket giver udseendet af en lang streng. Hvis du bruger Ikke-varme-metoden, infusionerne kommer med en lille perle, der er fastgjort så tæt på hovedbunden som muligt. Varmemetoden omfatter en silikonefastgørelse, som også er placeret tæt på hovedbunden. Fortsæt med at vedhæfte forlængelserne til dit hår, indtil hele bundlaget er dækket.

4.

Tag det næste lag af dit hår ned. Hold det un-tipped hår fastgjort til toppen af ​​dit hoved for at holde det ude af din vej. Fortsæt med at tilføje infusioner til dele af dit hår, indtil du har nået den ønskede længde og mængde hår.

5.

Trim eller krøl hår, hvis det er nødvendigt.

p> 6. Vent mindst 3 dage for at vaske dit hår efter infusionerne er i. Efter de tre dage skal du vaske håret en gang om ugen og undgå tunge produkter, der skaber håropbygning.

Tips og advarsler

  • Hårinfusioner fungerer bedst for hår, der er mindst 5-6 tommer lang. Brug højkvalitets hår, der er skåret fra det samme hoved for at undgå at gå i stykker.
  • Få det bedste resultat, få dine hårinfusioner udført af en uddannet professionel. Pas på, at nogen reklamerer for billige hårinfusioner - du kan ikke være tilfreds med resultatet. li> Hår infusioner er en metode til at tilføje længde og volumen til hår, udviklet af New York City stylist Rodolfo Valentin. Processen er sundere for hår end almindelige hårforlængelser, da infusionerne er fastgjort ved hjælp af et naturligt protein, i modsætning til lim. Desuden er infusionerne væsentligt lettere end hårforlængelser og må ikke beskadige det oprindelige hår med overskydende vægt. Det resulterende hårhår er lettere at style og kan se meget mere naturligt ud end typiske hårforlængelser. Hårinfusioner tager mindre tid at gælder end regelmæssige forlængelser (3-6 timer, i modsætning til 7-9).