Sådan bærer du lyse læberfarver til vinteren

 

1.

Start altid med en ren base. Exfoliere og fugtige læberne før sminkeapplikationen.

2.

Anvend et fundament, der matcher din hudtone over læber. Dette vil hjælpe farven til at dukke op på din hud tættere på den måde, den gør i pakken. På din læbe linje klappes en silikonbaseret makeup primer for at hjælpe med at holde lys læbestift på plads.

3.

Giv sommer- og springbrights et andet løb. Linje og fyld læber ind med en nøgen blyantpenke til en base, læbestiftet kan holde fast ved. På en kunstners palette blandes et let og lyst læbestift, der var moderigtigt i de varmere måneder - som en elektrisk lyserød - med en dråbe eller to af en ren, dyb brun glans. Spred jævnt på læberne med en læbebørste . Det færdige produkt skal stadig være lyst, men har større dybde for at gøre det vinterværdigt.

4.

Match en lys, lys læbestift med øjne og kinder, der tydeligvis er vinter eller ferie Hvis du vil forblive med tiden, skal du alligevel have en ufortyndet varm-vejr-lip farve, i det mindste gøre øjnene og kinderne i årets ånd. F.eks. vil en lys koral læbestift se fantastisk ud med guld øjenskygge, et rødt blik indblandet med en blød koral blush på kinderne og en subtil guldstifter på toppen af ​​kindbenene.

5. Pair en klar midtone læbestift, som en levende sande rød, med blotte øjne og knap rystede kinder. Før du lægger læbestiftet på linje, skal du fylde læberne med en kremet læbestift i en matchende farve. Brug en læbe børste til jævnt at distribuere produktet til en professionel finish. Du kan bruge en sort eller mørk brun eyeliner og mascara til at definere dine øjne, men lad dine læber tage centrum på grund af at du ikke har nogen farvet øjenskygge.

Tips og advarsler

  • Når en lys læbestift rammer midtonens intensitetsniveau, er den bedre egnet til vintermode end dens lettere modstykke. Du er velkommen til at bære lyse halvtonetoner end rød i de kolde måneder, især hvis du har en personlighed, der kan lide at blive bemærket.
  • Hvis du favoriserer lyse og livlige læbefarver, skal du ikke fortvivlle bare fordi vinteren er her. Du behøver ikke at opgive dine legende sommerlipestik i bytte for dybe røde og lilla brune. Med lidt kompromis kan du se vinterklare, mens du stadig sporter dine læbestifter fra varmere årstider. Læs videre for at finde et udvalg af tips om iført skarpe læbefarver i frostsæsonen.