Sådan bliver du Fashionista

 

1.

Udvikle en hudpleje rutine for at skabe et godt fundament for dit fashionista look. Vask dit ansigt to gange dagligt og anbring toner og fugtighedscreme. Få ansigtsbehandling månedligt.

2.

Få dit hår skåret i en stil, der er up-to-date og let at vedligeholde. Spil med dit hår for at finde forskellige udseende. hvordan man dækker dårlige hårdage med up-do-stilarter, boller, hatte eller tørklæder.

3.

Se på, hvor erfarne fashionistas kjole. Tjek de tøj fashionable berømtheder og forretninger ledere slid. Se nogle af modeshowene på Style Network eller Discovery Channel s TLC. Læs bøger af stylister og andre fashionistas. Skær billeder fra magasiner og kataloger for at lave en collage af ting, du kan lide.

4.

Køb tøj, tasker og sko af høj kvalitet, som du har råd til, og sørg for tøjet Passer og er ikke for stram eller baggy. Køb neutrale farver til de vigtigste stykker og klæd dem op med smykker og farver.

5.

Se efter rene linjer og klassiske , tidløse stykker tøj. Sørg for, at det er noget du vil bære det i fremtiden, og ikke bare et trendy stykke.

6.

Flaunt dine bedste egenskaber, men ikke bære for meget hud. Balancer hudbærende stykker med mere dækning andetsteds. Brug en simpel top med et kort nederdel eller beskedne bukser med en lav klippetop.

7.

Lej en stylist eller hente hjælp fra en ven, der har god modefølelse. < / p> En fashionista er en person, der følger stil og mode og kan trække et godt udseende under alle omstændigheder. Nogle mennesker synes at være født fashionistas, mens andre ikke bliver interesseret i mode og skønhed til senere i livet. Det kræver en masse arbejde og praksis at blive fashionista.