Sådan bruges en Roller Hair Brush

 

1.

Opdel vådt hår i sektioner, ved hjælp af klosterklips for at holde dem adskilt. Lad en sektion nede i fronten tørres først.

2.

Placer den runde rullebørste under den løse del af håret, og mål blæseren ned og hold den godt over dit hår for at undgå at brænde eller overophede dit hår. Træk børsten langsomt gennem sektionen. Texas Trade u0026 amp; Industriel læreres 'kosmetologi læreplan foreslår at bruge din håndled til at dreje børsten som du trækker den igennem. Gentag indtil sektionen er tør.

3.

For at tilføje volumen skal du placere børsten under rødderne og blæser tørretumbler i håret i børsten i et par sekunder, før du trækker børsten gennem.

4.

For at tilføje en krølle eller flip til enderne af dit hår kør penslen gennem en sektion og hold børsten i enderne, enten ved at blæse ind eller ud under blæstørring. Sæt krøllen ved at lade børsten stå på plads, indtil håret er køligt.

5.

Gentag med alle dine hårsektioner.

Tips og advarsler

  • Tag din tid og lad hver sektion tørre helt inden du flytter til den næste. Før tørring, brug en lille mousse til at tilføje volumen eller styling gel for at tilføje glathed. Tilsæt et dråbe skinserum, efter at håret er tørt for at holde eventuelle frizzies væk.
  • Pas på med rundrullen , da det let kan komme i klemme i dit hår. Arbejde i små hårsnit t o undgå dette, men hvis dit hår bliver forvirret, skal du ikke trække og arbejde langsomt for at fjerne håret fra børsten lidt ad gangen. Targetwoman.com, et websted rettet mod kvinder, anbefaler at holde tørretumbleren peger ned ad akslen af håret for at undgå at skrubbe kutiklen.
  • Ved hjælp af en rund rulle kan hårbørsten gøre dit hår hoppende og glat. Med lidt øvelse kan du mestre denne enkle teknik.