Sådan bruges en øjenskygge til at skabe flere effekter

 

1.

Glat fundament på rene øjenlåg. Tillad det at indstille, før du følger op med en eye makeup primer. Prep lids for farve ved at anvende et jævnt lag af nøgen eller vanilje øjenskygge fra lash line til brynbenet.

2. Brug en øjenskygge børste med et fladt hoved til at stipple på En mid-til-mørk tone farve efter eget valg fra lash line til crease. Stippling-bevægelsen pakker farven på for en uigennemtrængelig finish.

3.

Dip eller hvirvl en fugtig øjenkrydsebørste i øjenskyggen. Tap off overskydende. Du vil have en pastaagtig blanding, ikke et vandigt rod. Tryk børsten på krøllet, læg ned farven for at give øjnene dybde ved brug af konturering. Den våde øjenskygge virker levende, som om det var et andet produkt end det på dit mobillåg. Du må ikke bekymre dig om, at farven virker ufuldkommen. Efter tørring skal du tage en øjenskygge-blandingsbørste for at blødgøre hårde kanter.

4.

Drej øjenskygge-blandingsbørsten let over brynben. Den resterende farve fra dit blandingsjob skal gå glat for at skabe en fremhævning på området. Vinduesviskerne-lignende slag hjælper også med at sikre en ren applikation.

5.

Dip en eyeliner børste ind i øjenskyggen. Tapp væk overskydende for at forhindre produkt nedfald på under øjenområdet. Kør børsten langs lavere lash linjer for at afbalancere farven mellem top og bund låg. Farven du får her synes at være en lidt lettere udgave end den på dit øvre låg.

Tips og advarsler

  • Polsk ud af dit look ved at pleje og fylde øjenbrynene som normalt. også øjne med eyeliner og mascara.
  • Du er en kreativ og stilfuld trendsætter. Det samme betyder ikke, at du nyder at bruge mange dyrebare øjeblikke foran spejlet, når du er klar. Spar tid ved at holde din monokromatiske øjenmagasin. Nej, du kommer ikke til at bruge en række øjenskygge fra det samme farvefamilie, og du vil heller ikke anvende din øjenskygge med ét feje af din pensel og efterlade det på det. Dine kunstneriske følelser kræver en teknik, som er praktisk for dig, men alligevel edgy for alle, der ser din skønhed.