Sådan finder du den bedste hår stylist

 

1.

Få en anbefaling -

Det første skridt i at finde den bedste frisør er at få en henvisning. Den bedste anbefaling ville komme fra en person, som du har set før og efter frisure. Nogen der pludselig ligner en ny person efter en ny frisyre, er den bedste person til at spørge, hvor de har fået deres hår stylet. Hvis du ikke kan finde nogen som denne, kan du spørge alle, der har en stor frisyre, som du kan lide.

2.

Find ud af prisen for frisør -

Før du tjekker yderligere, skal du finde ud af om frisør er inden for dit prisklasse. Hvis du leder efter et budget frisør eller hårstil, finder du mange saloner.

Se hår stylistens kunder -

Gå til frisørens salon og tag et kig på kunderne. Hvis det er muligt, få en god før og efter udseende hos kunden og se om du kan lide, hvordan frisyren ser ud (i betragtning af hvad stylisten skulle arbejde med). Se ikke bare på kundernes hår stilarter, men se også på deres ansigtsudtryk og lyt til hvad de siger efter at håret er skåret. Kunderne ser godt og godt ud med håret? Har kunderne meget at spille med håret, efter at det er stylet som om de forsøger at fortryde dele af frisyren? Dette kunne være en indikation at kunderne er utilfredse.

4.

Se på frisørens indretning -

Er indretningen moderne eller klassisk? Matcher den type frisyre, du vil have? Du kan finde ud af, at indretningen ser for moderne ud, hvis du er konservativ af naturen, eller du kan finde indretningen for kedelig, hvis du leder efter en helt unik hårstil.

Er der billeder, der hænger op af mænd og / eller kvinder med forskellige frisurer? Hvis ja, passer de hår stilarter sammen med den slags frisyre, du leder efter?

Se på den generelle atmosfære i frisørsalongen giver dig en ide om, hvilke typer frisurer salonen har specialiseret sig i. < /p>

5.

Talk til hår stylisten og se hvordan du forbinder -

Giv ham / hende en generel ide om, hvad du leder efter. Lyt til deres forslag. Synes de at forstå dine behov? Synes de at tilbyde gode råd til din hårtype? Hør de på dine forslag omhyggeligt eller synes at overse din mening?

6.

Undgå risici: Få en simpel haircut eller frisyre først -

Før få en helt ny frisure, få dit hår trimmet af hairstylisten. Hvis hårklippet gik godt, få din helt nye frisyre næste gang. Hvis ikke, risikerer du ikke meget - dit hår vil vokse hurtigt igen.

Hvis du planlægger at bruge frisør til en særlig lejlighed som en eksamen eller et bryllup, skal hairstylisten give dig en prøve Frisør på forhånd. Se om du kan lide hvordan deres frisurer viser sig på dig og komme tilbage til den særlige lejlighed, hvis du kan lide resultaterne. Gå andre steder, hvis ikke.

Tips og advarsler

  • Ikke alle frisører i en enkelt frisørsalon er de samme. Sørg for at vælge hvilken frisør der skal lave dit hår.
  • At få den perfekte frisure afhænger af at finde den bedste frisør i dit område.

    Der er ingen bedste frisør rundt. Alle har en anden hårtype, anderledes modefølelse og forskellige forventninger.

    Følg vejledningen nedenfor for at finde ud af, hvordan du finder den bedste frisør til dine behov.