Sådan fjerner du kropshår

 

1.

Bestem din smertegrænse og niveauet for hårfjerning, du gerne vil opnå. Vil du have alt væk? Vil du bare have det 'nydt op'? Bestem også din hudtype og følsomhed for det område, du ønsker at fjerne hår fra. Du har i grunden disse muligheder: barbering, depilatory, voks, pincet eller laser. Sidst men ikke mindst skal du bestemme, hvor mange penge du er villig til at bruge på disse procedurer, og hvor meget tid du er villig til at bruge til at fjerne kroppshår.

2.

Hvis du beslutter dig for en forholdsvis billig, hurtig og smertefri måde at fjerne hår på, ville dit bedste bud være at barbere dig. Der er mange barbermaskiner på markedet - forsøg og fejl fungerer bedst for at se, hvilke passer til din hudtype, nogle barbermaskiner kan trække og trække i huden, hvilket forårsager barberknivbrænding eller en øget chance for at nicking sig. Hvis du beslutter dig for at barbere, skal du sørge for at fugte området grundigt, og hvis du barberer i brusebadet, er det bedst at vente et par minutter for at lade håret blødere, hvilket gør det lettere at barbere. meget tid i brusebadet vil få din hud til at absorbere vand, i sidste ende hæve det omkring hårsækken, hvilket resulterer i en mindre end glat barbering. Sørg for at bruge en slags skum, mange insisterer på barberingsgeler, men balsam eller babyolie fungerer lige så godt som normalt er mere omkostningseffektiv Det vigtigste er at lade barbermassen glide med den mindste modstand mod din hud - det vil reducere barberhud. Hvis du barberer, rager dine ben mod dig mod hårets retning vækst og kurve dine knæ, så du kan minimere risikoen for at skære dig selv. Hvis du barberer dit bikiniområde, barberer du med et nyt blad hver gang. Det er afgørende, at du ikke barberer med et nyt blad, hvilket resulterer i et ubehageligt udslæt. dine underarms hæve din arm som du ville i klassen og systematisk arbejde, indtil du har barberet hele området. Prøv at lave hvert slag, gentagne barberinger i underarmområdet kan irritere den delikate hud og resultere i en let mørkning af huden.

3.

Hvis du beslutter, at det er Ikke den bedste mulighed for dig, du kan prøve din hånd på depilatories. Et depilatory er spredt over huden, efterladt til en tildelt tid, og derefter glattet væk, tager håret med det. Det er en glimrende mulighed for personer med følsom hud, tilbøjelige til at rage brænde. Men det tager en hel del af produktet, Nair er en populær, for at opnå resultatet. Det kan også bære en ubehagelig kemisk lugt. Den eneste risiko for smerte er dog, hvis du bruger det på brudt hud - kemikalierne kan stikke. For at bruge, slather på en stor men lige mængde, vent den foreslåede tid, og brug en fugtig vaskeklud, tørre produktet væk i retning af hårvæksten. Tør alle resterende hår.

4.

Og nu når vi den mest smertefulde, men effektive måde at fjerne kropshår på. Der er ingen vej rundt om det - voksende gør ondt. Det varer dog den længste af de midlertidige måder at fjerne hår på. For at forberede sig på voksning behøver du en god mængde hårvækst. Mange mennesker anbefaler 1/4 tommer hår på dine ben, bikini område eller underarms. Men voksende hår vokser i cyklusser, så den første voks fjerner det meste af håret, men nogle kortere hår vil blive overladt til voksning i den næste cyklus. For dem der kan stå smerten og ubehag, kan voksning til sidst sænke hårvæksten. Mange voksere, der har vokset i årevis, finder de kun nødt til at gøre det til særlige lejligheder som deres jubilæum eller Valentinsdag. Jeg anbefaler også at lave en aftale for at få en anden til at vokse dine ben eller en ven der ikke vil blive afskrækket af dine yelps af smerte. Medmindre du nyder smerter på dig selv, må du ikke forsøge at vokse alene. En salon eller skønhedssalon kan vokse dine ben til tider så billigt som $45 for begge ben. Før du går ind, skal du tage en smertestillende og gentag mantraet: 'Skønhed kender ingen smerte.'

5.

Tweezing er tidskrævende, men i sidste ende effektiv, hvis det hår du ønsker at fjerne er begrænset til et lille rum Hvis du ønsker at forme dine øjenbryn, skal du sørge for at pinde i et godt oplyst rummeligt sted, et badeværelse virker bedst. Det er også vigtigt, at du dobler efter dusjen. Dampen åbner dine porer og gør det lettere at fjerne hår. Tal aldrig med at bruge isterninger for at dumpe området, det vil kun gøre det sværere at fjerne th e hår og dermed mere smertefuldt. Prøv at holde den generelle form af dine øjenbryn, mens du pusser - det ser mere naturligt ud.

6.

Laserbehandling er ikke for svag af hjertet og absolut ikke for dem uden dybe lommer. Hver session (du vil nok have brug for et par) vil koste mellem $500- $900 pr. Session. Ligegyldigt hvor dyrt det kan synes, DETTE ER IKKE TIDEN TIL AT GÆRE HUNT. En tekniker satser på en laser hos dig, du vil have nogen, der ved hvad de gør, så du ikke ender med brænding eller ardannelse. Processen kan være smertefuld for nogle (mange beskriver det som et gummibånd, der knuses mod deres ben ) .Dette er dog den eneste permanente hårfjerningsmetode, der for øjeblikket er på markedet. Sephora kom for nylig ud med et nyt produkt, som du kan bruge hjemme med samme effekt.

Tips og advarsler < / h4>

  • Bestem den bedste måde at fjerne kropshår på og gå for det! Livet er for kort til at leve med stubbe og silkeblød hud er en luksus, som alle fortjener.
  • Når det tvivl søge en professionel hjælp.
  • Følg alle virksomhedens instruktioner.
  • Kropsbehåring. De fleste mennesker kan glemme, at vi faktisk er pattedyr, ligesom vores dyreevenner. Men vi kan ikke glemme, når beviset på vores hårede ben eller underarm hår stirrer os lige i ansigtet. Denne artikel vil forklare forskellige måder at fjerne kropshår på og vurdere deres vanskeligheder, effektivitet og smerte.