Sådan gør du øjenskygge

 

1.

Børst øjenskyggebørste frem og tilbage i den pulverformede øjenskygge (farve efter eget valg), indtil penslen er dækket af øjenskygge. Børste øjenskygge på øjenlåg, hvilket skaber en halvcirkel af farve op til øjenlågskrækningen. Hvis du har brune øjne, skal du bruge en grågrøn skygge eller en brun skygge. Hvis dine øjne er blå eller grå, brug en sølvblåt skygge. Grønne eller hasseløse øjne ser godt ud, når der påføres en rosefarve. Påfør en tynd linje med øjenskygge under de nederste vipper.

2.

Børst bomuldspindel frem og tilbage i den brune eller bløde sorte øjenskygge, indtil bomuldet er helt dækket af øjenskygge , så bør du skygge skyggen langs øjenkroppen. Brug brun, hvis du brugte rosenskyggen og blød sort, hvis du brugte den grågrønne skygge. Brug ikke den brune eller bløde sorte skygge i øjenlågets øje, hvis du anvender de brune eller sølvblå øjenskygge nuancer.

3.

Brug anden øjenskygge børste, børste den lysestrålende fremhævende farve under øjenbrynene på brynbenet.

4.

Blend fremhævningsfarven i den mørkere farve, du har anvendt på øjenlågsskrækningen, hvis du brugte en, så der ikke er nogen særpræg mellem de to farver. Hvis der ikke blev lagt nogen farve på øjenlågspletten, blandes den lysestrålende fremhævende farve ind i den grågrønne, brun-, sølvblå- eller rosenkleurede øjenskygge, så ingen særprægede linje adskiller de to farver.

Tips og advarsler

  • For et mere raffineret udseende, skal du anvende guldstifter til pandebenet for at fremhæve øjnene.
  • Må ikke begrænse dig til Øjenskygge nuancer anbefales ovenfor. Prøv også med andre farver for at se hvilke farver der bedst ser ud på dig.
  • Øjne kan være hvad du laver af dem, så hvorfor ikke gøre dem det bedste, de kan være ved anvendelse af øjenskygge. Tøv ikke med at bruge øjenskygge, fordi du tror at anvende øjenskygge er en vanskelig opgave. Det er ikke. Det tager ikke lang tid at gøre heller, og resultaterne er værd at den lille indsats, som sættes i den. Smukke øjne er for at vise sig. Dine øjne er, hvad folk fokuserer på, når de engagerer sig i en samtale med dig, så giv dem øjne, som de ikke kan se deres øjne af.