Sådan holder du sort jeans fra falsk

 

1.

Forhindre det sorte farvestof fra blødning. Hvis du vasker sorte jeans i varmt vand, vil du medføre, at det sorte farvestof bløder af jeans. Brug i stedet koldt vand.

2.

Brug en mørk stofvask. kan finde rengøringsmiddel, der er lavet specielt for at beskytte farverne på mørke tøj. Woolites mørke vaskemiddel er et sådant produkt.

3.

Vask de sorte jeans med andre mørke tøj. Hvis de mørke farver i de andre tøj blæser på jeans, bliver de mørkere og mindre falmede.

4.

Sæt dine jeans i sortfarv. Hvis du bemærker, at farven på dine jeans falder lidt, kan du vende effekten ved at bløde jeansene i en blanding af koldt vand og sort farvestof i 15 minutter.

5.

Tillad de sorte jeans til lufttørre. Højvarmetørring kan bidrage til fading. Tør dine jeans på lav varme, eller hæng dem på en tøjlinje. Hvis du placerer jeans på en linje udenfor, skal du holde dem ude af direkte sollys.

Tips og advarsler

  • Drejning af sorte jeans indenfor uden at sætte dem i vasken kan det forhindre dem i at falme hurtigt.
  • Brug ikke blegemiddel, når du vasker sorte jeans. Du vil beskadige stoffet og få farven til at falme.
  • Hvis du kan lide udseendet af nye sorte jeans, bliver du skuffet, efter at du har kørt dem gennem et normalt vaske et par gange. Farven falder hurtigt, og du er tilbage med snusede jeans. Her er hvordan man forhindrer denne sartorial hjertesorg.