Sådan køber du Makeup for Teens

 

1.

Få en tonet fugtighedscreme med SPF. Som et multitasking produkt, det holder huden blød, hjælper endda ud hudfarve og beskytter mod elementerne. Da teenagere ikke behøver at være lægge makeup på, er dette en ideel ting for en teenager at holde i sin makeup kit.

Find en skinnebuster til at hjælpe din teenager med olier, der stiger til overfladen hele dagen igennem. Pulverløs blottingplader er ikke kun lette at bøje rundt, de absorberer også olier uden at tilføje mere produkt til teenagerens ansigt. Du kan købe et gennemskinneligt pulver til hjemmebrug, men blottpapir er et touch-up-alternativ til trykpulver.

3.

Beskyt unge læber med en balsam eller salve indeholdende SPF. Blotte lipglosser med solbeskyttelse fås i en række nuancer til teenagere at eksperimentere med. Med disse mange muligheder , yngre teenagere behøver ikke at føle sig berøvet, når de bliver bedt om at vente et par år, før de bruger uigennemsigtige læbestifter.

4.

Se ind i mineralforetagendet for farvestoffer, der er fri for parabener og andre skadelige kemikalier. Hvis din teenage er specielt glad for lyse og stærkt pigmenterede farver, kan hun lige så godt bruge kosmetik fri for additiverne i konventionel makeup. Disse flerbrugende mineralpulver kan bruges på øjne, kinder og undertiden også læber.

5.

Køb teksturer og farver, der er lyse og afspilte ful. Der er nuancer og overflader, som pasteller, glimmer og glitter, der er specielt velegnede til at forvirre en teenagers appetit på kreativitet. Når alt kommer til alt, er denne sminke - som de fleste ting - nødt til at blive nydt og ikke taget så seriøst.

Tips og advarsler

  • Søg efter et lille til mellemstoret fodtaske for at pakke din teenagers makeup nemmere ud.
  • li> Husk at få din teenage til vane at vaske hendes makeup i slutningen af ​​dagen i stedet for at sove i den.
  • Sørg for, at mineral makeup din teenage bruger er sikker til brug på læbeområdet . Bare fordi det er læbestiftfarvet betyder det ikke, at det er godkendt af FDA som egnet til brug på og omkring munden.
  • Hvis du finder dig selv undrende, hvor tiden gik, mens du kigger på teenageren, der engang var din baby pige eller pigtailed lille søster, er chancerne for, at en ny fase med mange førstegang er ankommet. At være den omsorgsfulde forælder, værge eller ældre søskende, at du er, er 'sikkert bekymret over det selskab, din teenager holder, samt de aktiviteter, hun engagerer sig i, når de ikke er hjemme. Et område, der ofte kommer til at være usikkert i denne fase, er hvad din teenager sætter på hendes ansigt. I stedet for at skære hende for at have 'høj' eller 'upassende' makeup, kan du udnytte den position du er i for at vejlede hende i retning af kosmetik, som ikke blot smigrer hendes egenskaber, men er faktisk gavnlig for hendes hud.